reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Rusałka poszła na całość i pokazała wielorybika ;) ;) ;) ;) ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ja oczywiście żartuję Rusałko, fajny brzuszek i zgrabniutka mamusia :)

reklama
hehehe- MOniko@:):):)  ;D  ;D dziekuję:)!
No dalej dziewczęta:) wklejamy "sie" raz dwa..:)

No Rusałko masz szcęście że na fotce widać kawalątek koafiury ;D A tak naprawdę to jak zwykle śliczne ;)

Pikenie wygladacie Agatko i Rusalko Ja w marcu ide na obciecie i pasemka oraz zakupy na wiosne - jakas zarabista spodniczka ciazowa i bluzeczka bo trza miec cos fajnego na swieta nie dziewczyny ;)

Hihi no jasne że Dode znam - aż tak źle ze mną nie jest tylko po prostu jej na tym zdjęciu nie poznałam :D jakoś nie zakumałam ;)

reklama
Agatko - sekis, seksi zdjatka, slicznie wygladasz.
Ja tez mowie ze dziewczyny w ciazy wygladaja bardzo atrakcyjnie.
Mi w pracy mowia ze jestem taka rozpromieniona:))
W koncu Rusalko poszlas na calosc!!!!he, he - Jestes niemozliwa. :) :) Bardzo ladne zdjecie i brzuszek juz troche wiekszy.

Czekamy na nastepne zdjecia.Wiem, wiem ....moje tez - w weekend.

Do góry