reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

A ja dzisiaj zafundowałam sobie sesję rozbieraną ;)
Wczoraj lekarz powiedział że Karolek mu duzy wygląda chociaz dokładnej wagi nie szacował, poza tym zestresowałam się trochę - ale o tym na innym watku
Tutaj Karolek w 35 tyg - rozpycha się okrutnie - jakby chciał mamusię od środka rozerwać, zresztą arbuzik jak widać niezły :D

reklama
No no Basiu - Karolek niczego sobie:):)- a raczej jego mieszkanko:)- bardzo ładny ksztalt ma Twój brzuszek i taka gładziutka skóra ;)

Dziękuję Rusałko :)
Na skórę w czasie ciąży nie mogłam narzekac chociaż ostatnio już się zaczyna trochę psuć - zdecydowanie domaga się słońca ale będzie musiała na nie jeszcze trochę poczekać. Szczerze mówiąc nie lubię się opalać, ale chodzi o takie rozsądne dawki których po prostu nie dane jej było dostać przez wiele ostatnich miesięcy...Teraz na koniec zaczęły mi się trochę takie problemy jakie miałam ileś lat temu - taka "gęsia skórka" - jakby podrażnione mieszki włosowe na ramionach i trochę na bokach policzków...ale cóż - pewnie już musze jakoś to przeczekać. Za to na brzuszku skóra ładna i mam nadzieję że tak juz pozostanie.

Basiu brzuszek sliczny i wcale nie taki duzy jak na 35 tydzien ;) Co do gesiej skorki - lekarka w telewizji mowila ze to typowe u kobiet w ciazy ( tez tak mam ) i oznacza braki wit A w organizmie badz tylko w skorze . Przejdzie po porodzie ;)

Basiu - bardzo ladny brzuszek, pileczka malowana, a skora slicznie sie prezentuje:))))
Moja tez domaga sie slonca ...juz niedlugo:) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Hej dziewuszki! Patrzę na wasze zgrabne brzuszki i robi mi się dzwinie. Bo ja już przypominam Małego Dzielnego Hipopotama!
A wasze takie piękne, zgrabne że hej!

A co do ułożenia - ponoć ważnym czynnikiem jest usadowienie łożyska - jeśli jest prawidłowe Maluszek raczej do 37 tyg się przekręci. Problem się zaczyna gdy jest za nisko. Pozdrawiam!

no moj maluszek juz dosyc nisko i zaczal sie 37. tydzien, ale zobaczymy :D :D :D

a tu moj brzusio majacy dokladnie 36tygodni:
2804.jpg

reklama
Do góry