Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A Twoja córcia w którym tc tyle ważyła ?? Dużą masz córeczkę :-) albo ciążę starszą niż myślisz
Nic Ci lekarz nie mówił ?? Pozdrawiam:-) Aaaa.... No i gratuluję córeczki !!!!!!!
To prawda, że to wszystko jest niesamowite... Taki maluszek w brzuszku sobie żyje, rośnie, rusza się i jest Tylko mój 
O... Właśnie się chyba obudził
A Tobie chciałam powiedzieć, że masz prześliczne dzieci !! A Mati jest cudny
Oglądałam zdjęcia
Buźki !!!
... zaznałam chodzenia w ciąży, długiego oczekiwania, tęsknoty i niecierpliwości... zmęczenia również... samo macierzyństwo też wymaga wiele poświęcenia i oddania.... i tak czasami żal mi,że już tego nie doświadczę... kobieta oczekująca - to jest coś pięknego nawet powiedziałbym nieziemskiego... powinna mieć taką aureolę bo jest w tym stanie wyjątkowa... 

Ale to chyba dobrze
A jaka jest długa ?? Bo moja ginka chyba zapomniała zrobić tego pomiaru... Wszystkie inne mam, oprócz długości...
Bycie w ciąży, to piękne uczucie, piękny stan... Ja wiem, że jeszcze tego doświadczę
Co najmniej raz ;-) Ale też się zastanawiam jak to będzie, kiedy Alanka już nie będzie w brzuszku, chociaż się już nie mogę Go doczekać... No cóż.... Za dwa latka trzeba będzie siostrzyczkę dorabiać 

Buziaczki dla Ciebie i Twoich Cudeniek !!!
Ale papier też jest świecący
Moja ginka ma świetny sprzęt, z czego jestem strasznie zadowolona :-) Mamy skaner od jakiegoś tygodnia, ale jeszcze się z nim nie oswoiłam, ale jak tylko nauczę się obsługiwać, to pewnie będę zdjęcia skanować :-) A Twoje zdjęcia są w dobrej jakości ?? A może skaner jakiś nie taki...
??