reklama

Nasze maluszkowe rozterki

Nasze dzieci to chyba kloszardami zostaną:tak::-D,Jula też ciągnie do śmietniczki;-).
Mój jka głodny to AMA,AMA się drze i wielki zachwyt jak wychodzimy na klatkę schodową:cool2:.

reklama
Oj,ja np. przypadkiem trafiłam.Emi7 i jeszcze ktoś piszą,że wstrzymują się z podawaniem mięsa , a w tym wieku dziecko musi je dostawać ze względu na ogromne zapotrzebowanie żelaza,to samo z żółtkiem.Ten podany artykuł nie jest taki głupi,warto przeczytac.A Danonki i Bakusie są bleee,wiadomo już chyba wszystkim.

Ceti cos chyba zle wyczytalas bo ja od 5 miesiąca podaje regularnie Igorkowi zupki z mięskiem i on z radoscią je zajada. Żółtko u nas narazie odpada tak poleciła alergolog a Danonki i Bakusie dopiero jak przejdzie skaza tzn pewnie po 2-ugim roku zycia.

Dziewczyny chyba to jakis niejedzący okres na nasze dzieciaki przyszedl bo Igorek tez pluje, szczegolnie Sinlaciem ale cale szczesie zupy je i bulki mu bardzo smakuja ale z tym musze uwazac.

Igorkowi wyszedł 7 ząbek dolna dwójka i lada moment będzie następna. Ten mój zębak to zanim skonczy rok to będzie mial buzkę pełną zębów. Bo w taki tempie mu rosną!!!:-):-):-)

IIwka u nas kąpiel to jest niesamowita radośc. Igorek uwielbia się kąpac.:-):-)
My juz od 3 miesiąca kąpiemy go w wannie bo wanienka byla za krótka i on nie mial jak pluskac. Na początku lezal a teraz od jakiego miesiaca siedzi i mocno chlapie a na okolo kupa zabawek. Najbardziej oczywiscie nie lubi jak go zabieram z wody.

reklama
U nas rowniez wielka radosc.
Victor bardzo lubi sie pluskac, jak mowie idziemy plusku,plusku to juz jest radosc na buzi:-)
A kapie sie codzinnie z tata w duzej wannie, najpierw zabawa a pozniej mycie. Kapiu kapiu jest na siedzaco, czasem na lezaco, a pare razy zdazylo sie juz zanurkowac:-D ale niczym sie nie przejal i oczywiscie banan na buzi:-D Zazwyczaj kapiel jest ok.18.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry