I
iiwka
Gość
U nas też częściej TA TA TA TA ,PA PA,BA BA niż MA MA :-(
MA MA najczęściej słyszę w chwilach płaczu i żalenia się.![]()
U nas to samo...;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas też częściej TA TA TA TA ,PA PA,BA BA niż MA MA :-(
MA MA najczęściej słyszę w chwilach płaczu i żalenia się.![]()
.
Gratulujemy nocniczka i Fisiela oczywiście też

Witam wszystkich muszę się pochwalić że mój kochany synek ma pierwszy ząbek tak strasznie czekałam na tego ząbka a dzisiaj patrze oooooooo jest :-)suuper
Krzysio ostatni tydzień sypiał niespokojnie. W nocy budził się 3 razy a w dzień spał max 30-45 minut. Dzisiaj widać przyczynę![]()
Krzysio ma trzeci ząbek, żeby było śmieszniej jest to górna dwójka! Prawdopodobnie niedługo pokaże się kolejna z drugiej strony. Wtedy Krzysio będzie wyglądał jak mały wampirek:-):-):-).
Mamy już dwie jedynki na dole i dwójkę na górze.
Dawidek od dzisiaj jest cztero zębnym ssaczkiem. Dzisiaj pojawiła się u niego lewa górna jedyneczka. Cycuszki drżyjcie!!!!
Kasiulec nie martw Igorek ma 7 ząbkow w tym 6 to naprawde juz powazne zębule i bardzo umiejętnie ssie cycusia, nie pamiętam kiedy mnie ostatnio ugryzł chyba jak jeszcze ich nie mial czyli z 5 miesięcy temu.
Ala fajnie gratuluje może na nas tez przyjdzie kolej i Julek da mamie sie wyspac bo jak na razie co 2 godz pobudka.To ja się pochwale jak miło się przesypia całą noc od 22 do 8 rano bez pobudek, najpierw myślałam że to przypadek ale to już 5 noc mineła i Milenka śpi jak aniołek. Odrazu czuje się lepiej bez wstawania od trzech razy w zwyż metoda z dawaniem piciu w nocy działa ale niestety pomał. Milenka śpi w łóżeczku, i jest Jej tam wygodnie.