reklama

Nasze maluszkowe rozterki

reklama
Gratulacje dla kolejnych posiadaczy ząbków:-D.
U nas chyba też już nie długo pojawi się jakiś ząbek bo czasami to ciężko wytrzymać z Kacperkiem:-D

Witam wszystkich muszę się pochwalić że mój kochany synek ma pierwszy ząbek tak strasznie czekałam na tego ząbka a dzisiaj patrze oooooooo jest :-):tak:suuper

Gratuluje zębolka !!!

Krzysio ostatni tydzień sypiał niespokojnie. W nocy budził się 3 razy a w dzień spał max 30-45 minut. Dzisiaj widać przyczynę :-D
Krzysio ma trzeci ząbek, żeby było śmieszniej jest to górna dwójka! Prawdopodobnie niedługo pokaże się kolejna z drugiej strony. Wtedy Krzysio będzie wyglądał jak mały wampirek:-):-):-).
Mamy już dwie jedynki na dole i dwójkę na górze.

To bardzo oryginalnie wyszła mu ta dwójeczka, ale oczywiscie żębolki nie muszą iść według schematów.

Dawidek od dzisiaj jest cztero zębnym ssaczkiem. Dzisiaj pojawiła się u niego lewa górna jedyneczka. Cycuszki drżyjcie!!!!

Kasiulec nie martw Igorek ma 7 ząbkow w tym 6 to naprawde juz powazne zębule i bardzo umiejętnie ssie cycusia, nie pamiętam kiedy mnie ostatnio ugryzł chyba jak jeszcze ich nie mial czyli z 5 miesięcy temu.

Ja też się boje jak Bartuś mnie pogryzie tymi zębolkami, już raz mnie capnął ale zabrałam mu i narazie tego nie robi, ciekawe jak wyjdą górne zęborki ;-)

Pozdrawiam Mamusie

To ja się pochwale jak miło się przesypia całą noc od 22 do 8 rano bez pobudek, najpierw myślałam że to przypadek ale to już 5 noc mineła i Milenka śpi jak aniołek. Odrazu czuje się lepiej bez wstawania od trzech razy w zwyż metoda z dawaniem piciu w nocy działa ale niestety pomał. Milenka śpi w łóżeczku, i jest Jej tam wygodnie.

reklama
To ja się pochwale jak miło się przesypia całą noc od 22 do 8 rano bez pobudek, najpierw myślałam że to przypadek ale to już 5 noc mineła i Milenka śpi jak aniołek. Odrazu czuje się lepiej bez wstawania od trzech razy w zwyż metoda z dawaniem piciu w nocy działa ale niestety pomał. Milenka śpi w łóżeczku, i jest Jej tam wygodnie.
Ala fajnie gratuluje może na nas tez przyjdzie kolej i Julek da mamie sie wyspac bo jak na razie co 2 godz pobudka.
A możesz napisac cos więcej o tej metodzie.Jak długo ja wprowadzałaś,czy wogóle nie dawalas jeść,a co do picia woda?.Moze i ja znowu spróbuję.Jesli sa takie efekty:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry