reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze piękne rosnące BRZUSZKI

Tomka to możemy sobie podać ręce bo ja mniej więcej w tym samym czasie jestem co ty i mam 10kg na + i też bedę się martwić po karmieniu o zrzucanie z brzuszka też jestem dumna bo jakby niebyło starałam się o niego 3,5roku więc jest się zczego cieszyć
Ka32sia, Hana podajcie sobie ręce na zgodę (wirtualnie ) bo naprawdę żadna z was nie miał nic złego na myśli a Kasi też trzeba wybaczyć bo wciązy hormony swoje robią i się kobietka rozdrażniła
Hana zapraszamy do odwiedzin i wspomnień

reklama
Piekne brzuszki macie no no no:)

Sila :) z dnia na dzień powieksza sie no no :) ale mój to normalnie nie wiem... haha

Renatka :) twój też słodki ale wy szzupłe jestescie ja piernicze :)

Maju Twój to ogromny jest moze Ty masz tam blizniaki>? nie no żartuje mój dogania już Twój :)

Jacie ale fajne brzuszki macie :-);-)
Ja czasami tesknie za swoim - uglaskanka dla tych mniejszych i wiekszych balonikow :-)
pozdrawiam mama kwietniowa 2007 ;-)
Lubie do was od czasu do czasu zajrzec i powspominac ten piekny czas :-)mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko ;-)

Super macie te brzuchole, takie okrąglutkie :-) Wszyscy na widok mojego mówią ŁOOOOO, JAKI WIELKI!!! Hmmm, mam koleżankę, która ma termin na 27 kwietnia i dopiero lekko znać jej brzuszek, już zaczynałam się martwić, że wyglądam jakbym połknęła piłkę lekarską ;-) ale Wasze brzuszki też już całkiem pokaźne, więc stwierdziłam, ze jeszcze nie będę panikować ;-):-)

To moja piłka lekarska :-) 22 tydzień i 1 dzień

brzuch004hz2.jpg
brzuch007hs4.jpg

Na dodatek w okolicach pępka zaczęły mi rosnąć jakieś włosy :szok::szok::szok: Cóż... to pewnie dlatego, żeby dzieciom było ciepło :-):-):-)

Niebo brzuszko piękny podwójnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ps. Co do włosów, to mi całe podbrzusze obrosło malutkimi ale gęstymi włoskami, także to chyba norma :sorry2::confused: No i mam nadzieję, że wkrótce po porodzie znikną, albo zbledną ??

Niebo fajna ta piłka lekarska;-) :-)

Ta linia kudłata jakoś się nazywa, spojenie czy coś takiego, ona pojawia się w ciąży pod wpływem hormonów, a po porodzie znika:tak:

reklama
Niebo śliczny brzusio:tak::-) taki duży:-) dobrze że ktoś ma jeszcze taki duży domekk jak ja bo już sie zaczynałam martwić ze mam za duzy:-D:szok:

Do góry