Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bylam dzis w Mothercare i niestety nie bylo tego wozka))caly sklep przeszlam i nie zauwazylam
(((ale bylam w innym sklepie i jest taki oto wozek bardzo podobny
Marco Sky Tandem Black Peral – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
ale mi sie nie podobato siedzonko dla mniejszego dziecka jest dziwnie odchylone i wogole taki jakis tandetny mi sie wydal
((((
Ja mam na oku ten
mothercare
i mysle ze go kupie a dla starszego synka dokupkie albo dostawke albo ta deskorolke choc troche sie obawiam obu tych cudacznych rzeczy)

Za nic w świecie takiego 

żaden nie jest bez wad
Ale taka jest moja ocena. Trochę ich jeździ po mojej okolicy 

Dla mnie troche duze te wozki((szkoda ze nie produkuja ladnych,zgrabnych i wygodnych dla dwojki dzieci
((
Bieta ja widzilam na zywo ten wozek Phil And teds i wcale nie jest az tak zly))niemowle ktore lezy na rozlozonej spacerowce jestw spiworku i ma sporo miejsca no i jest takze okienko
)))rozwazalam zakup ale troche za duzo by mnie to kosztowalo
((
A mysle ze i tak pewnie kupie jakis podwojny bo dostawka mnie jednak nie przekonala ale nie chce takiego z typu graco....ciezko mi sie zdecydwac na jakis konkret![]()

( tak mi się przynajmniej wydaje) Cały czas jestem na niego zdecydowana, no ale mam jeszcze 3 miesiące, a jak wiadomo kobieta zmienną bywa