Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja też miałam taki problem z małą Co sie okazało, dziecku było niewygodnie w wózku
Zmieniłam powóz i po kłopocie
Ja bez wózka się nie mogę ruszać za daleko :-( Mała nie chce chodzić tam gdzie ja chcę A nawet jak idziemy tam gdzie ona chce to potem trzeba wracać do domu, a ona wtedy chce na ręce albo do wózka, a dźwigać nie zamierzam
zmienic wozek???moj syn w swoim krotkim zyciu ma juz 4 wozek no i ten tak mi sie wydaje jest wygodny-dosc szeroki no i oparcia obite miekkim materialaem z gabka))tez myslalm juz ze moze przeszkadza mu ze jest zapiety szelkimi???ale bez nich wylazi
Napewno dam znac))dzisiaj nie bylismy na spacerku bo Alanek mial zaproszenie na urodzinki do kolezanki ale jutro przy ladnej pogodzie wyprobuje ten sposob)
Mamo Helenki zdaje relacjebylam dzis na 40 minutowym spacerku z synkiem i zapielam go tylko w pasy dolnemoj synek byl zachwyconymogl sie swobodnie poruszac i powychylac...zadnego pisku dzis nie bylo))jeszcze zobacze jak bedzie sie sprawowal na dluzszych spacerkach)
Czy ty widzialas na zywo ten wozeczek podwojny z mothercare???bo dostalam wczoraj od kolezanki katalog z mothercare i zastanawialasmy sie bo to siedzonko dla strszaka wyglada na zdejmowane)))