reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze podwójne wózki

Ja też miałam taki problem z małą :tak: Co sie okazało, dziecku było niewygodnie w wózku :szok:
Zmieniłam powóz i po kłopocie :rofl2:
Ja bez wózka się nie mogę ruszać za daleko :-( Mała nie chce chodzić tam gdzie ja chcę :baffled: A nawet jak idziemy tam gdzie ona chce to potem trzeba wracać do domu, a ona wtedy chce na ręce albo do wózka, a dźwigać nie zamierzam :sorry2:

reklama
zmienic wozek???moj syn w swoim krotkim zyciu ma juz 4 wozek no i ten tak mi sie wydaje jest wygodny-dosc szeroki no i oparcia obite miekkim materialaem z gabka:)))tez myslalm juz ze moze przeszkadza mu ze jest zapiety szelkimi???ale bez nich wylazi:wściekła/y:

Ja w sumie to miałam już 5 wózków :rofl2::-D A kupię i 6, taki dla rodzeństwa :rofl2:

Ja zapinam mała tylko tymi pasami na dole, na ramiona jej nie zakładam...

no to w sumie moge sprobowac zapinac go tak jak ty swoje dziecko:)))bo tak nie probowalam..moze bedzie wtedy bardziej chetny na spacery we wozku:)))

Napewno dam znac:)))dzisiaj nie bylismy na spacerku bo Alanek mial zaproszenie na urodzinki do kolezanki ale jutro przy ladnej pogodzie wyprobuje ten sposob:))

dobranoc

Mamo Helenki zdaje relacje:)bylam dzis na 40 minutowym spacerku z synkiem i zapielam go tylko w pasy dolne:)moj synek byl zachwycony:)mogl sie swobodnie poruszac i powychylac...zadnego pisku dzis nie bylo:)))jeszcze zobacze jak bedzie sie sprawowal na dluzszych spacerkach:))

Czy ty widzialas na zywo ten wozeczek podwojny z mothercare???bo dostalam wczoraj od kolezanki katalog z mothercare i zastanawialasmy sie bo to siedzonko dla strszaka wyglada na zdejmowane:))))

reklama
Niestety tylko fotki :-( Ja mieszkam w PL tu nie ma takich rzeczy :dry: Teść siedzi w GB więc robi mi czasami zakupki, jak sobie coś wymyśle :-D:rofl2:

Zdejmować się zdejmuje :tak: Całość się zdejmuje do prania :tak: Ale stelaż zostaje, więc nie wiem jak to by wyglądało :confused:

Do góry