Mama Helenki
i Aniki :D
Wiem ze to buggy pod ale chcialabym tak jak ty wiedziec cos wiecej bo jeszcze jednak nie spotkalam tego wynalazku na ulicach a same podwojne wozki((nie mam pojecia co zrobic czy podwojny czy dostawka????
Witam,
Jeździłam dostawka po sklepie. Wszystko gra puki jest płaski teren
Z krawężnikami zaczyna się zabawa
Ja mam emmaljunge, więc przetestowałam model z gondola, na dole dostawka a na dostawce moja 2 letnia córka...Na początku zadowolone byłyśmy obydwie
A potem wjechałyśmy na sklepowy tor przeszkód... No i nieszczęsne krawężniki
Mała się bała wcale się nie dziwie bo ciężko wtedy ustać na tej deseczce...Jeszcze jest kwestia tego ze trzeba prowadzić wózek na wyciągniętych rekach a i tak się kpie nogami w dostawkę

Kupiłam toddler seat do emmaljungi, jeszcze nie testowałam, a i tak jestem zdecydowana na wózek dla rodzeństwa taki do auta składany w parasolkę... Nie wyobrażam sobie pakowania wózka z dostawkami do auta

Pozdrawiam

cos w rodzaja tego toddler seat do emmaljunga....tylko ze buuugy pod...ale wlasnie obawiam sie ze bedzie to lekkie wytrzesisko dla starszego -nie zabardzo stabilne
no i nie wiem czy jego zachowanie zmieni sie w ciagu tych kilku miesiecy a nie chce kasy wyrzucac w bloto