reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
Cześć babki! Mam depresję. Nic mi się nie chce. Nie wiem co się dzieje. Może dlatego, że wyjechała moja najukochańsza, najbliższa, najwspanialsza przyjaciółka, którą znam od zawsze i teraz czuję się POTWORNIE samotna. :(

Basiu ...zminiła suwaczki ale tylko wizualnie...tak dopiero 4 tc zaczęłam no i dla tego zmieniła termin wizyty u P. Pasiecznego na późniejszy, żeby było widać" maluszka"... A Ty jak się czujesz?

LILITH ciesze sie ze widziala swoja isiotke.Ja dzis nie bylam u babci bo pozno wrocilam.Dziwne ale oglnie nie jestem zmeczona tylko musze wstawac okolo 2 godzin wczesniej zeby sie pouczyc :)bo tak nie mam kiedy

OLA napewno sie dogadacie w tych sprawach

Lilith a teraz tez bierzesz w ciąży Luteine i czy przed zajściem też brałaś?,Bo ja przed zajściem z Wiktorią brałam duphaston a to przecież to samo tylko Polski odpowiednik i przerwałam ale jak zaszłam w ciąże i miałam zagrożoną to brałam nadal ale tylko na początku chyba do czwartego miesiąca jak dobrze pamiętam.Pytam bo niejestem pewna czy dobrze słyszałam ,że to Polski odpowiednik duphastonu? ::)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry