reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
lilith ja właśnie dostałam tą podjęzykową i kazała mi moja gin brać dopochwowo ,bo jest dużo tańsza-3,20

Cześć babki! Mam depresję. Nic mi się nie chce. Nie wiem co się dzieje. Może dlatego, że wyjechała moja najukochańsza, najbliższa, najwspanialsza przyjaciółka, którą znam od zawsze i teraz czuję się POTWORNIE samotna. :(

Basiu ...zminiła suwaczki ale tylko wizualnie...tak dopiero 4 tc zaczęłam no i dla tego zmieniła termin wizyty u P. Pasiecznego na późniejszy, żeby było widać" maluszka"... A Ty jak się czujesz?

LILITH ciesze sie ze widziala swoja isiotke.Ja dzis nie bylam u babci bo pozno wrocilam.Dziwne ale oglnie nie jestem zmeczona tylko musze wstawac okolo 2 godzin wczesniej zeby sie pouczyc :)bo tak nie mam kiedy

OLA napewno sie dogadacie w tych sprawach

Lilith a teraz tez bierzesz w ciąży Luteine i czy przed zajściem też brałaś?,Bo ja przed zajściem z Wiktorią brałam duphaston a to przecież to samo tylko Polski odpowiednik i przerwałam ale jak zaszłam w ciąże i miałam zagrożoną to brałam nadal ale tylko na początku chyba do czwartego miesiąca jak dobrze pamiętam.Pytam bo niejestem pewna czy dobrze słyszałam ,że to Polski odpowiednik duphastonu? ::)

reklama
Do góry