reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
Z mezem juz lepiej:) po tej wizycie coraz bardziej do niego dociera to ze we mnie jest 2 istotka:) no bo chcac niechca im ciezej to zrozumiec:) nastepna wizyte mam 25.10 chyba zwariuje!usg powinni dawac do domu hihi :) to bym codziennie ogladala malenstwo!
i wiesz mam ochote na to ciasto i lody:) powoli miajaja wymioty (mdlosci nie itd) wiec moze powoli wszystko sie normuje:) to juz 10 tydzien jutro zacznie leciec:) wiec moze i smaki juz swoje wyszukalam:)

Dziewuszki pomocy!!!!!!!jeśli miesiączke miałam 19,09 to dziś mam 10 dzień cyklu czy 11 bo niewiem jak mam to liczyć bo moja gin kazała mi brac lutein od 11 dnia cyklu a ja teraz zgłupiałam POMOCYYYYY!!!!!  :(

reklama
Do góry