Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
LANA a moze zatestuj??? nie trzymaj siebie i nas w niepewnosci!!!
potrzebujemy tu radosnych wiesci!!
ja mam nadzieje nieługo tez wam takową przekazac ;D!!!
Elżbietka ja już testowałam w piątek i wyszedł negatywny.Jeśli nie dostane do następnego piątku,to zatestuje ponownie.Osobiście znam przypadki ,że testowanie za pierwszym razem nie wychodziło a za drugim po około tygodniu opużnienia owszem-pozytywny wynik-tak więc różnie to bywa-ale wydaje mi się ,że u mnie pojawi się @-JAK ZWYKLE ZRESZTĄ
Elżbietko -masz 100% racje ;D-wiara czyni cuda i tak prawde mówiąc to ja BAAAARDZO wierzę tylko boję się o tym głośno mówić-bo tyle razy się nastawiałam i nic z tego nie wychodziło ,ale w głębi serca wiem ,że mi się uda i nam wszystkim kochaniutkie. ;D
wlasnie tak sie zastanawiam jak tojest z tym czuciem fasolki??tak psychicznie.
bo w sumie jak ktos chce to kazdego cyklu czeka? ale jak juz sie faktycznie zafasolkuje to czu jakos to sie czuje tak emocjonalnie???
LANO, to wszystko pięknie sie skończy, zobaczysz!!
Dziękuję dziewczyny za troskę...
Malinko-nie gniewam sie..humor mi tego dnia nie dopisywał najwyraźniej..potrezbowałam sie wygadac..Już minęło..jest dobrze..a wątpliwosci minęły...i tak jak pokazuje suwaczek..dostalam @idealnie jak wskazał..
Pozdrawiam Was....i zyczę wszystkim, jak i sobie-dużo cieprpliwosci..bo jej brak w moim przypadku -staje się bardzo nieznosny!