reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
Hej Witam Was Maniaczki fasolek.
U mnie nadal objawy bardziej na @ ale zobaczymy mam taką malutka nadzieję.
Magdalenkol chyba po imieniu mamy podobnie z ojawiami co ;) :laugh:. Ola nic jeszcze się nie martw masz troszkę czasu :laugh:.
Ale zimno jak nie mogę no! :mad:
Od 6 rano sprawdzam rachunki bankowe w poszukiwaniu błedu (bo jest) chyba założe se hasło na program!

Madziujka wreszcie sie odezwalas. :laugh: :laugh: No chyba tak po imieniu mamy te objawy.Ja dzisiaj latam co pare minut do kibelka sprawdzac czy czasem nie przyszla.@.
Zycze Ci abys szybciutko znalazla ten blad.I miala troche czasu dla nas. :laugh: :laugh: :laugh:

szefa nie ma to troszkę z Wami pobędę :laugh:
Ja latam i latałam cały czas czuję jakby już coś ze mnie "uciekało" i nic :laugh:. MOGLIBY NAS TAK NIE TRZYMAĆ W NIEPEWNOŚCI NIE? :mad: ;D
A tak wgóle to tak jak i Wy, my też staramy się drugi cykl więc wszystko przed nami. OOOOO znów do kibelka idę

Uffff nic na szczęście ;D
Fajowo byśmy se razem to przechodziły i wogóle takie tam i napewno dołączą do nas inne mamusie z fasolkami ;D
Ja ze Śląska z Tychów a Ty?

Chyba bardzie czerwiec ;) Choć u nas właśnie jest to bardzo chwiejne co nie? :laugh:
Mąż mi oświadczył ;) że testować będę w poniedziałek -oszalał chyba przecież ja zwariuję!!! Za pierwszym razem się pospieszyliśmy z testem. Płakałam jak bóbr pewnie chce mi tego zaoszczędzić

Ja do poniedzialku nie wytrzymam i robie w piatek.Meza nie ma to mi nie rzadzi.Chociaz troche sie z nim wczoraj przez sms pozprzeczalam.Ale ten meski rod nie rozumie nas kobiet. :laugh: :laugh:

reklama
Do góry