reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
no ja niedawno wrocilam ze spotkania AXXA bawilam sie super i jak radzilas zapomnialam o wszystkim:) teraz bede mykac pcia i mam zamiar sobie dlugo pospac a on jedzie sobie o 6 rano na jakas gielde z ojcem,

m.a.l.i.n.k.a   bardzo się cieszę że dobrze się bawiłaś... przynajmniej nie myslałaś...:):)... a odskocznia każdemu się przyda... Tobie w szczególności... miłej nocki... i niech Ci się śnią same przyjemne sny....:)

a to dla Ciebie...

karola6.jpg

czesc dziewuszki :) kawał czasu nie pisałam, ale mam urwanie głowy. szkoła, dom, moja siostrzenica, lekarze i kolokwia upierdliwe. a na domiar tego wszystkiego wczoraj w masze 8 miesięcy moje słoneczko zabrała karetka z krwawieniem z nosa. od 8 do 13 siedzieliśmy na izbie przyjęć. ma załozoną taką tasmę do nosa 4 metrową z jakimś lekarstwem i w poniedziałek będę musiała latac i szukać dobrego laryngologa w kielcach :( tak więc mam urwanie głowy. a najciekawsze, że nie wiem co dać mu na obiad - coś nie podawanego na ciepło i coś co nie jest ciężkie do pogryzienia, a jeszcze muszę się do kolosa uczyć :( dzisiaj wyjątkowo będę z wami siedzieć do wieczora a potem zmykam do domu. tylko nie złoście się, jak nie będę od razu odpisywać, bo muszę sie moim skarbkiem zajmować :)

sol to sie narobilo, mam nadzieje, ze to nic powaznego ??
a co do jedzenia, hmmm..moze jakies nalesniki? na zimno tez sa bardzo dobre i latwe do pogryzienia?

Już zrobiłam placki ziemniaczane takie miękkie. ja tez mam nadzieje, ze to nie jest nic poważnego. jutro ide zarejestrowac go do lekarza.

suwaczek tworzysz nowy i zamieniasz w miejsce starego i tyle :)

buziaki dziewuszki, zajrze tu później :)

Sol niech Twój mężczyzna wraca szybciutko do zdrowia... mam nadzieję że to nic poważnego...
a do jedzenia... można podac np. jajeczka z majonezem (mniam... mniam...)
miłej nauki... niech wszysciutko szybko wchodzi do Twojej główki... buziaki...

reklama
Sol nie przejmuj sie tym noskiem to napewno nic powaznego a lekartwo to zwykla masc z detromycyny (taki zaklejacz wlasciwie)lub trombina(lek przeciw krwawieniom) jesli to nie przekrwawilo i nie kapie z tego krew to jest juz wszystko zagojone najprawdopodobniej ;) :)

Do góry