reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
No najprawdopodobnije w dniu 22.10 zostalam posiadaczka zdrowych slicznych i malenskich dzieciaczkow i teraz bedzie ich z nami 6 nie liczac innych zwierzakow:):)
Nie potrafilabym ich oddac:(:( jas juz mialam 2 razy mioty z moja inna krolica ale ona zajmowala sie malymi caly czas...a te wychowalismy my...i to dlatego...
Ale mowie wam jakie sa cudenka w dotyku:):) ojej...az sie chce plakac:):)

LILITH siora nie WIKTORIA a Weronika:) slodkie kroliczki.Ja sie staram o tym nie myslec dzisaj sie odstawilam w nowe ciuchy ale kumpele zoribly oczy ;p

SILUNIA dziekuje ci bardzo

Ja tez Malinko:)- juz bardzo mocno chciałabym tulić swoja kruszynkę w ramionach:)..ech..ale Tobie juz niewiele zoatslo..a ja-na samym początku:):)..no, ale juz 9tc sie zaczał:):)..a w srode zobacze swoje maleństwo i pewnie posłucham bicia serduszka...-nie mogę sie doczekać!!!

Lilith- Twoje szkraby są urocze!!!-Nawet nie wiesz jakiego ja mam bzika na ptk zwierzat..mogłabym miec wszytkie..tylko narazie jestesmy przyblokowani z mezam i muszę czekać:(..jak juz "osiedlimy" sie na stałę w nowym domku..jej..mam takie plany:):)..ale dog niemiecki-obowiazkowo! Ostatnio jak zobaczyłam( a u mnie w miescie moze z dwa sa)..biegal ze swoim panem nad rzeka..to pociagnęłam meza do mostu..stałam chyba z 30 min..i płakalam, że ja tez chce takiego!!! Mężowi też sie bardzo podoba..i obiecał - może w przyszłym roku juz bedzie z nami:):):)..poki co mam takiego szkraba co leży mi na nogach -ogrzewa)jest przekochany i wazy niecale 5 kg:")- taka moja kruszynka-kieszonkowiec;)
Jesli chodzi o szynszyla- negocjacje trwają:)

czesc dziewczyny , jak sie macie w ten piekny poranek , dzis humorek znacznie bardziej mi dopisuje i wszystko widze w lepszych barwach.
Wczoraj w klasztorze franciszkanow mozna bylo ogladac jedyne w swoim rodzaju mumie w kryptach klasztornych i wystalismy sie z moim kochaniem jakies dwie godziny na mroziku ale mielismy przednia zabawe :) ktos jeszcze wczoraj wieczorkiem stał moze?????
A co do trusiów to sa przeurocze milusie trusie....gratulacje lilith ;)

to fakt Malinko, ze czas mi bieeegnie dość szybko..Narazie praca..studia..załatwianie spr odnośnie domu i-ZERO czasu dla siebie..no-jedynie rano-jak widać- z kawusią:)..oby tak szybko zleciało nam do rozwiazania:)!

reklama
Do góry