reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
silunia idę zbierać kamienie... ukamienujemy wroga...:)
a tak na marginesie... to gdzie ona miała oczy jak odchodziła od Twojego chłopaka... trzeba było jej wtedy mysleć... a teraz niech spada na drzewo liście pąpować...

Silunia czegoś tu nie rozumiem - a gdzie jest Ojciec dziecka??? niech do niego się zwróci??

A jeżeli chcecie jej pomóc( tzn. Twój partner to niech to spotkanie będzie z Twoim udziałem!!!!!)

Anusienka gdzie jest ojciec nie mam zielonego pojecia i nie chce wiedziec, wiesz ona chyba za bardzo sie przyzwyczaila ze ktos naprawia za nia jej blędy i jej pomaga , gdy ona mysli tylko o sobie .
Niestety dziewczyna traktuje tak wszystkich ( wiem z wiarygodnych zrodel)
Wydaje mi sie ze traktowala Gorana jako ostatnia deske ratunku i pasozytowala na nim ile wlezie , a on chyba ze wzgledu na dawne czasy jej pomagal.
Bardzo, ale to bardzo mi zal dzieciatka ,ktore nosi w sobie . mam nadzieje ze przejrzy na oczy i zrobi cos ze swoim zyciem.
Aneczkak , Lana , Malinka i Axxa dziekuje za wsparcie , naprawde , balam sie , ze moze jestem wyrodna , bo nie chce pomoc ciezarnej, ale widze ze ze nie tylko ja mam takie zdanie.
dziekuje

JA dopiero teraz przeczytalam...straszne...bardzos ie zdenerwowalam:( ja nieznosze takich ludzi!!! szczyt...a szkoda slow...

Ja tez sie skarze wazylams ie dzis i znow o kilogram do tylu...a wczoraj przez caly dzien zjadlam az 3 wiesmaki i myslalamz e choc troche utylam:(

Margolis pisze:
Hej Rusałko! Gratuluję właśnie zobaczyłam Twój suwaczek! Bardzo się cieszę, że Ci się udało! Jednak wyjazd nie przeszodził tak bardzo! Pozdrowienia ;)
Margolis-dziękuję- i tego również Tobie słonko życzę:)-Na pewno wkrótce dołączysz do mnie:)-Pozdrawiam serdecznie i zyczę dużo duzo zdrówka!!!

Silunia- ja też dla takiej osoby-przykro mi- ale nie mam serca. Nie pozwól, by właziła w Wasze życie!!! Wy przecież macie zapewne swoje problemy i swoje troski..Spróbujce z nią pogadac i jasno powiedziec, ze nie ma prawa nachodzic Was kiedy tylko chce..bo np. burzy wasz spokój..Oj ja byłabym tu bardzo egoistyczna:)!

gosia2255 - nie załamuj Lilith:):) ..ładnie 25 na plusie- nieźle......;):):)

Gosia ja moglabym wsumie tyle przytyc! ale ja juz jestem w 4 miesiacu! jutro zaczynam 15 tydzien i schudlam juz 7-8 kg:(:( a apetytj sie nie polepszyl:(

Silunia..wiesz, myślę, że niektórzy ludzie nie zasługują na szczęście jakim jest posiadanie dziecka...okropna sytuacja, nie wiem jak zachowałabym się na Twoim miejscu, ale jestem za, jeśli spotkanie, to oczywiście z Twoim udziałem...Jestem z Tobą :)
LILITH nie martw się wagą, moja bliska koleżanka schudła w czasie ciąży 15 kg i wszystko, dosłownie wszystko było w jak najlepszym porządku, wyglądała cudownie, zwłaszcza, że zawsze miała sporą nadwagę, więc ciąża naprawdę jej służyła...niestety tuż po ciąży nadrobiła stracone kilogramy...

reklama
Lilith Kobiety chudna w czasie pierwszych 3 miesięcy ze wzgledu na wymioty- ale potem wyrównują wagę. Jak masz wątpliwości zapytaj gina prowadzącego.
pa

Do góry