reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

oh dziewczyny jestem wam taka wdzieczna.Jutro pogrzen jak bym mogla to bym juz o 7 rano poleciala do tej kaplicy zeby przyniej siedziec ale musze czekac do 12.Bo dopiero wtedy bedzie cialo w kalplicy.Ledwo sie trzymam nawet lez juz braknie

reklama
Nie było mnie pare dni i co sie narobiło.
m.a.l.i.n.k.o - wiem że się powtórzę - ale bądź dzielna i silna - twoja babcia jest pewnie szczęśliwsza po tamtej stronie, a ty teraz nie powinnaś się załamywać, bo twoja dzidzia cie potrzebuje.
Izabelko-mam nadzieje, ze operacja się udała.
A co do mojego miśka-to wszystko poszło w miarę gładko, w poniedziałek jedziemy do lekarza na kontrole i chyba na przypalanie naczyń. A on czuje się już dobrze, za to ja czuje sie fatalnie.Boli mnie serducho i strasznie ciężko mi się oddycha-to chyba przez ten stres o ten jego nosek.Mam nadzieje, ze mi to szybko minie.Jutro po południu jedziemy do teściów, jakbym ich wczoraj nie widziała i zostaniemy u nich na weekend. Jutro postaram się do was zajrzeć i zobaczyć co się zmieniło.

Trzymajcie się cieplutko. Serduchem zbolałym jestem z wami :)

Babcia moja już leżała na stole, ale anestozjolog powiedziała, że nie bierze odpowiedzialności, bo babcia ma za rzadką krew. Na razie nie będzie miała operacji. Muszą coś z tą krwią zrobić...a tu czas goni...:(

Malinko trzymaj się ja też pomodlę się dzisiaj.

Sol zdrówka życzę
pozdrowionka

reklama
Do góry