reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

MONISIA kochana nasza corcia juz smacznie spi a mama odpoczywa ale chyba zaraz tez sie walne spac:( w poniedzialek musze sie wybrac na godzine na uczelnie :( po notatki i kserowki wzystkie dobre kumepel ale oczywsicie zadna nie zaporponuje podzucenia mi a bo i po co.Jeszcze dokopac mi to najelpeij szkoda gadac

reklama
a pewnie moniqa :) cioteczki zawsze służa radą :)

malinko no wlasnie leci ciagle i do tego nieładnie pachnie, dlatego wolę niech to się już skonczy i dopiero wtedy mogę jakieś fikolki i przytulanko z mezem uskuteczniać ;) poza tym ciagle mnie boli szew po cesarce :(

Malinko no coz czasami ludzie nie potrafia byc na tyle "inteligentni" zeby pomoc inne osobie ...a TY sie nie przejmuj tym , przyjdzie kiedys czas ze bedziesz mogla im sie odwdzieczyc :)

Misia_q ciotki zawsze sa najlepsze ... a z dobrych rad napewno skorzystam :)

No i jestem:) sobote przeleciala mi tragicznie ale dzis super!! w przyszlym tygodniu mezusi ma 2 zmiane i chyba oszaleje:( Ale za to 28 gin i usg :):) oj juz sie nie moge doczekac!! I wiecie co troche sie martwie bo zauwazylam ze znow sie pochwa jakby zmienila:( i boje sie ze cos nie tak:(:( czy tez tak mialyscie od okolo 30-31 tc ? troszke mnie to nie pokoi ale mam nadzieje ze wszystko powiem wkoncu ginowi we wtorek:)

Malinko co do dat to tez mam nadzieje na cos kolo(po) 20 nawet tak sobie juz jakos wyliczylam:):) Ale wsumie nigdy to nic nie wiadomo:)

U nas znow pada snieg co bardzo mnie wkorza:(:( Mala sie rusza i widac ze bardzo lubi masowanie brzuszka i glaskanie takie delikatne:):) czesto cos wypina(plecki lub pupe) i chce byc glaskana:):) super to wtedy wyglada:):)

Moniqa hihi jak pisaly dziewczyny tez chcetnie powiem co i jak:) choc teraz sama sie ucze czytam i dopytuje bo troszke sie martwie ze sobie nie dam rady:(

Caluski dla dzieciaczkow!!!

Milych snow!!

Hej Hej - Lilith - wpadlam jak pisałam:)! Ciekawe, czy ktopś tu mnie jeszcze pamięta??
... ale ten czas leci- Wy juz trzymacie swoje malenstwa - Malinko- Misia_q na rączkach..a my jeszcze czekamy na nasze Skarbki:)- ale zleci..:) Trzy,majce sie ciepluchno- duuzo zdrowka Wam życzymy !!!

Rusalko ja mam nadzieje ze do 2 miesiecy sie rozdwoje:):) i ciesze sie bo juz za 3-4 dni na suwaczku bede miala 8 miesiac :)

Malinko cięcie miałam bo dzdziuś by się normlanie nie urodził :( za wąska jestem niestety i brakowało 4 cm żeby mały dał radę się przecisnąć... wg prognoz miał ważyć 3600 a urodził się 4250 gram... wszystkim gały na wierzch wyszły jak zobaczyli że jaka taka drobna kobitka nosiłam takiego byka...

Lilith jeju jeju jak to szybko leci :D jeszcze tak niedawno trzymalismy kciuki żeby fasolka Ci nie uciekla a teraz to tylko 2 miesiące i bedziesz miala dzidzię przy sobie :D

reklama
Hej:)
Czuję sie swietnie:) i u mnie też już niedługo suwaczek -jak u Ciebie- Lilith- wskakuje na kolejny miesiac - o jeden mniej- czyli 7:)..czas zasuwa :)!
Misiu_q widziałam zdjecia Twojej rodzinki - Wiktorek to caly tatuś!:)

Do góry