reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE PROBLEMY!!!

skopiowalam z majowek...mam mega dola:(

jestem...
no i jestem zalamana nawet sie nie rozpisuje...na KTG brak skurczy...choc czasem sie stawiala macica to sukces bo wkoncu cos sie zaczyna dziac:(
Mala tez zeszla do kanalu ale jeszcze nie calkowicie...ale ta moja szyja nieszczesna:( normalnie wyc mis ie chce caly czas:(
Szyja nadal zamknieta calkowicie i twarda! wyglada jakby jej spokojnie 2 tyg brakowalo:( (a pisalam wam w 36 tyg ze wygladala na 30 tc) wywolywac nie mozna skoro jest w takim stanie bo to nic a nic nie da...wiec w sobote tez nic z tego:(
W poniedzialek nsatepne KTG i potem wizyta u niego z USG itd.Moze byc problem z wielkoscia dzidzia:( W pozniedzialek jak co to zdecydujemy ale tak czy siak w srode ide do szpitala i beda dawac jakies zastrzyki itd bo takie wywolanie jak szyja sie nie zmieni nic a nic nie dadza:(

Jestem zalamana...powaznie....ide sie objesc lodami:(

aaa kazal liczyc ruchy wytlumaczyl fajnie co i jak...oh....

reklama
LILITH, kobieto, twarda jestes ::). masz jeszcze okolo 10 dni... max 12 dni po terminie porodu ciązę sie zakańcza :) ale wierzę ze tobie uda sie to wczesniej i ze jednak zostaniesz majówka ;)

Ojoj Lilith kochana wszystko bedzie dobrze ... nie stresuj sie, juz wkrotce zobaczysz swoja coreczke .... buziaki i powodzenia :-*

Lilith Skarbie... ja dokładnie w dzień terminu porodu ryczałam jak bóbr... szlochałam całe popołudnie gdy się dowiedziałam że ta moja szyjka nic a nic nie drgnęła... a tu na następny dzień wody mi odeszły i cala akcja się zaczęła choć nic nie zwiastowało że w ogóle coś się ruszy! Głowa do góry!

Lilith spokojnie.....dzidzia widocznie jeszcze musi poczekać. I nie denerwuj sie być może juz na dniach będziesz rodzić...a lody dobre chociaż były? ;)

Lilith - cierpliwości mycho!!chociaz powiem Ci..ze ja to juz odliczam te moje 4 ygodnie..i nie chce ani dnia dłuzej:):):):)..wiec wiem jakie katusze musisz przeżywac - głowka w dół!!!Malutka - na swiat!!! :laugh: :D

Ale jestescie kochana!!! Bardzo wam dziekuje!!!!
Lody byly pyszne:)
Dzis mam jeszcze wiekszy dol i zas mi odwala i od rana laze po schodach z psem na dlugie spacery mieszkanie wysprzatalam....nie wiem po co to robie skoro nie pomoglo wczensiej przez 3 tyg:(:(

ale moze z jakies desperacji...bo juz naprawde mi ciezko bardzo boli wszystko znow wymiotuje itd:(:(

Misia mi gin tez pow ze jedyna mozliwosc to ze mi wody wczensiej odejda! bo nawet wywolac by sie teraz nie dalo:(
jak co to w srode mnie klada i zaczna podawac jakies zastrzyki na wywolanie ale nie kroplowke...i to moze trwac kilka dni nawet:( a jak sie okaze ze mala za duzo to jednak CC. Teraz wazy jakies 3.5 kg. tylko martwie sie glowka ktora w 38 tc byla juz wielkosci takiej 41 tc.....

No nic musze sie wziasc jakos w garsc, weekend napewno jakos zleci i w poniedzialek znow wyprawa do Katowic:(

Jeszcze raz baaaardzo wam dziekuje!!!!!!

Widocznie córeczce jest dobrze u mamusi.
Przestan o tym myśleć ....uspokoisz się i dzidzia sama się postara wyjśc na świat! :)

reklama
Lilith!
A herbatke z liści malin próbowałaś??? Jak leżałam w szpitalu to była dziewczyna w podobnej sytuacji. Dzidzia nisko a szyjka twarda, jak w piątek zaczęła pić to w niedzielę wieczorem na porodówkę poszła. Spróbuj a ja uciekam bo Olek buczy w łóżeczku!
Pozdrawiam i powodzenia!

Do góry