• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
joasiah, śliczny brzuś:tak:
A ja dziś weszłam na wagę i załamka:zawstydzona/y: +10kg:-( wszystko przez słodycze, więc od jutra słodyczom STOP. Jeszcze dziś powyjadam to co mam, by nie kusiło, a tak to owoce i nabiał bedą musiały wystarczyć.

:-D

ale pomyśl kiedy będziesz słodyczami się cieszyc, jak urodzisz i będziesz karmić to dieta obowiązkowa i napewno szybko schudniesz:-)
ja tez miałam przystopować z jedzonbkiem ale po co :-D szkoda życia na bycie chudym:-D

reklama
joasiah - Twój jest cudowny ;-) U mnie to czasem nie widać, że to ciąża, bo tu większość kobiet ma tłuszcz na brzuchu :-D
tygryskowa- podaj rękę, u mnie też magiczne 10 :-) no ale trudno, później się tym zajmiemy :tak:

To ja też się pokażę, bo dawno nie wstawiałam fotencji...
Wg OM 29 tc, wg USG 31 :szok:
29 tc.jpg29 tc..jpg

mysza śliczny brzunio i mały jak na 31 tydzień :-) chociaż nie będzie Ci za ciężo, mi już trochę brzuch przeszkadza i już źle mi się śpi, kręce się w nocy i nie mogę się ułożyć

zyrafko- dlatego ja przyjmuję że to dopiero 29... Nie sugeruję się w ogóle USG... dzisiaj mam wizytę to się okaże, co z tym moim dzieckiem i ze względu na wielkość brzucha boję się żeby sobie nie wymyślili rozwiązania przed czasem przed cc... Koleżanka miała w 28tc bo mała jej nie przybierała... No nic zobaczę, co mi powiedzą i jak to moje nieszczęsne łożysko...

reklama
dziewczyny 1 dzień mnie nie było, a tu tyle ślicznych brzuszków się pokazało!!! wszystkie wyglądacie rewelacyjnie!!
A co do wagi która pokazuje zawartość tł w ciele to w ciąży te pomiary są zakłamane więc luz!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry