• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

Ale będzie radocha ,CO?? :laugh: :laugh: Z dziewczynkami jest łatwiej i nie trzeba się tak obawiać a z chłopcami to trzeba jak z jajkiem. Praktycznie cały czas trzeba też sprawdzać czy jądra są w mosznie a są tak malutkie że czasami trudno wyczuć ,dlatego ja zawsze prosiłam lekarza żeby dokładnie sprawdzał u synusia czy wszystko w porządku

reklama
OJ OLUŚ trzeba ,mojemu mężowi nikt nie sprawdzał i dlatego zachorował na raka ponieważ było tam puste miejsce i utworzył się guz a potem poszło na płuca .Broń boże nie chcę nikogo straszyć ale nawet mój lekarz(dziecięcy) za każdym razem każe rodzicom zdejmować maluchom pampersy i ogląda jajeczka i siusiaka czy skórka schodzi .Dlatego jestem przeczulona na tym punkcie

Dobrze ze juz sa u nas doswiadczone mamuski na bb!!! skad my mialybysmy to wszystko wiedziec? Jak juz niedawno pisalam to synek mojej siostry wyladowal w szpitalu bo mu spuchlo co nieco i bolöalo! Na szeczescie obeszlo sie bez op, ale to wszystko przez lekarzy bo tam gdzie mieszka moja siostra to kategorycznie zabraniaja naciagac skorke na fiutku!!! Takie sa pozniej skutki!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry