reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sny

mi się dziś śniło, że wybuchła wojna. Było lato, a ja ciągle byłam w ciąży i przez brzuch nie mogłam sie schować w trawie... Wiedziałam, że to jest sen, mimo to co otwierałam oczy i zaraz je zamykałam, głupi sen wracał... Myslałam, że zdziczeję. O 6 rano cieszyłam się, że niedługo będę mogła wstać!!! Paranoja :(

reklama
Mój sen też był z serii agresywnych - jednej babce zlamałam palec u nogi a drugiej u ręki ;D A potem kombinowałam jak je przewieźć do szpitala...Jak się obudziłam to mi się przypomniało, że przecież ja tak w samoobronie, bo to one mnie zaczepiły, a ja w ciąży przecież ;D

rany, co to sie z nami dzieje! ;) ja tez dzis mialam bijatyke w snie - szlam sobie w parku z psami i moja sunia zaczela szczekac. Wtedy jakas starsza babulinka cos zaczela marudzic ze pies szczeka. ja jej na to, ze jak nie chce sluchac szczekania to niech nie chodzi do parku :) a ona rzuca wtedy we mnie kamieniem! ::) Ja podchodze blizej - nie moge biec, bo brzuch taki duzy, poza tym nie chce dzidzi zaszkodzic, i mowie jej ze jak nie przestanie to jej oddam i jeszcze meza zawolam a z nim nie ma zartow. A ona wtedy z takim szatanskim zlosliwym usmiechem (te oczka tak jej sie zlosliwie usmiechaly) rzuca we mnie znowu! ::) Wiec ja tez biore kamien i w nia ;D Normalnie cieszylam sie, ze sie w koncu obudzilam ;D

ja też mam ciągle zakręcone sny, prawdziwe tasiemce - długaśne i absurdalne historie, ale to miałam zawsze - zmieniło się tylko tyle, że zawsze w pewnym momencie wkręca się wątek .... erotyczny :o i to tym bardziej im bardziej dokazujemy z mężusiem?! ;D

Byłam u moich ulubieńców zza ściany. Jak opowiedziałam im mój sen, to stwierdzili, że gdzieś w podświadomości zaczynam sie bać. Chyba mają trochę racji, gdzieś w głębi duszy mam obawy: Co to bedzie??

Mnie się też śni w tej ciąży bujne, a wręcz czasami sensacyjnie. Nawet więcej, zaczęłam podobno coś tam "gaworzyć" (jak mówi mój mąż) przez sen, co mi się wcześniej nigdy nie zdarzało.
Parę razy przyśniło mi się nasze Maleństwo i to były słodkie sny. Śniło mi się, że go karmię, a on robił przy piciu minkę jak mała owieczka :)

pytia pisze:
Parę razy przyśniło mi się nasze Maleństwo i to były słodkie sny. Śniło mi się, że go karmię, a on robił przy piciu minkę jak mała owieczka :)

Ja na takie sny się zgadzam, a na inne nie... Tylko co ja mam tu do powiedzenia ???

Nie przejmuj się Kinga, innym razem za to mi się śniło, że dziecko wypadło mi w pracy z brzucha i prosiłam koleżankę, żeby je tam wsadziła z powrotem!!!

mi się któregoś razu śniło że pojechałam z małym do męża do pracy nie biorąc ze sobą nic co potrzebne wliczając do tego pieluchy i mały zrobił kupę, rany ile ja się nabiegałam w tym śnie w poszukiwaniu jakiegoś produktu zastępczego zamiast pielucha, a jak sama siebie sklęłam że jestem tak nieodpowiedzialną matką, że nawet o pieluchach nie pamietam....obudziłam się baaardzo zmęczona ;D

reklama
mojemu męzusiowi cos się też udziela dzisiaj w nocy pytał czy te małe słoiki po buraczkach myć czy tylko te duże a te małe wyrzucać- biedak nawet w nocy sprząta ;D

Do góry