A
anaber
Gość
Sa skurcze ale nieregularne, raz co 15min, poźniej co 20 a nawet co 40 min. W nocy mialam wrazenie,ze skurcz byl caly czas tak jakby nie bylo przerwy przez godzine. Nic mi sie nie chce :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja pierdziele zastanawiam sie czasem którą głowa on myśli bo raczej nie tą co ma u góry. Poszłam się kąpać a Igorowi przygotowąłam rzeczy które ma ubrac. Oczywiście pozwalał mu na to aby wlaził mi do łazienki co chwila i się nabijal bo było tak wesoło w końcu jak sie rozdarłam to ze do jasnej ciasnej dlaczego mu na takie coś pozwala to mnie wyzwał,ze jestem burakiem ze sie tak wydzieram tylko jak mówiłam normalnie to nie reagowali ten mały biegał z gołym tyłkiem a ten stary dureń leżał i sie opierda...ał i relkasowal na sofie, ja pierd....ole czasem mi ręce opadają. Debil jeszcze mnie wkur...wia taki tepy łep, poźniej gada,ze przy jego rodzicach się tak zachowuje tylko jak mam sie zachowywac a poźniej jeszcze bedzie miała pretensje ze Igor czasem ma głupawki i i wchodzi na głowę tylko jak mu tłumacze,że włąsnie przez takie jego podejście on sie tak zachowuje. Ja pier.....dole szkoda gadki z takim deb....ilem.
Przyszłam do niego i mówie żeby mi poszedł do ogródka po natke pietruszki pół godziny minęło a on siedzi nosz ku....wa ja zapiepszam a on sie byczy teraz go do kuchni wyrzucilam niech robi kotlety doczegoś ma te rece nie na ozdobe
nikt tak z równowagi niewytrąci jak głupota i brak szarych komórek własnego m
nie przejmuj sie nim i sie nie denerwuj
Marta-normalnie możesz je brać ja teraz też będe kupowała witaminy i pani w aptece mi poleciła prenatal z dha chyba dobrze napisałam
ale mówila że spokojnie mogłabym nadal stosować prenatal complex :-) ide zobaczyć jak mu idzie bo znając jego to mi bałaganu nie do poznania w kuchni narobi