• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bietka-ylko że 19 tydzień to mam już a cholera tak mi sie to wszystko poskładało że nastka wcześniej przed zakończeniem przedszkole juz w domu siedziala i teraz z tym gipsem a jagbym pojechała prywatnie zrobić to moge wieczorem i ewewtualnie moglibyśmy ja wziąść lub A by z nią zostal w domu:eek: przy dziecku jest wpierony roboty chociaż ja bym chciala żeby drugie dziecko bylo takie jak nastka jak byla noworodkiem do 3 misiąca trzebabylo ją tylko na czas nakarmić i przewinąć i na okrągło spała byla cichutko jagby jej wogóle nie bylo:-) a te nasze kobiety pewnie odpczywają

reklama
Bietka fajnie że wpadasz :) to mówisz że malutki CI nie pozwala wcześniej usiąść ? Na wakacje może coś po 11 dopiero bo mam gina 9 i tego 11 właśnie dentystę... chciałam się też gina zapytać jak nad tym morzem brzuszka nie przegrzać
Anaber nie przejmuj się kochana faceci nie myślą dziś miałam gości rano zrobiłam placek, później obiad i kawa mój mi nawet nie pomógł- nawet się nie zapytał czy mi w czymś pomóc jestem teraz tak zmęczona ze szok...
WIolka Nastka to w ogóle super dziewczynka ;*

Ja właśnie pożegnałam gości eh fajnie jak przyjeżdżają ale później to zmywanie :no: Was też bolą stopy od chodzenia? mnie masakrycznie do jakiegoś czasu. To fajnie że mogę brac te witaminy bo jedną już zjadłam rano i by mi nie przyjęli już.

WIECIE ŻE DZISIAJ JEST DZIEŃ PSA :)

Ostatnia edycja:
Marta-mnie bolą najczęściej łydki:no: z goścmi jest tak że fajnie jak sa tylko później to sprzątanie:confused2: my dziś byliśmy chwile u teściowej w sklepie i dzwoniła jej córusia że jej gorąco i musi jeść co 2 godziny parodia z nimi niezwykle poprostu:-D

bietka - przygotowania odeszły na bok, mamy dzisiaj jakiś kryzys, w sumie nie wiem dlaczego i każde siedzi z nosem wciśniętym albo w tv, albo w kompa. każde w innym pokoju, bo żadne nie chce ustąpić, np. w kwestii kto idzie z psem, albo kto robi obiad. chyba pogoda nam nie służy.

no ja też lubię gości, ale to sprzątanie potem ehhhh

martuś przykryjesz brzuszek i odpoczniesz nad morzem - ale masz racje poradź się gina :-)

wiolka no prywatnie możesz iść wieczorem, fakt, ale koszt to chyba ok 200 zł ? nie ?

anisiaj no czasami tak bywa, mnie najbardziej wkurza to, że mamy ciche dni - a tak naprawdę nie wiem dlaczego, bo przecież nic się nie stało a mój m lubi być sfochowany i zamknąć się w sobie :cool:

o dzień psa, musze wyściskać moją niuńkę :)

anaber kochana - jesteś ???????

Bietka bo ja bym chciała się poopalać troszkę tzn. choć same nogi resztę będę mieć pod parasolem. Mówili w Teleexpressie że jest dzień psa ;-)
Anaberku będzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wiolka a Ty chcesz do gina prywatnie tak ?

czytałyście może książkę dziewczęta z szanghaju ? dostałam od koleżanki do przeczytania

Ostatnia edycja:
Bietka no wlaśnie tu cena a tu dożartość tych lekarzy wczoraj prosilam lekarke czy chociaż mi nie mogą ustalić tego terminu jak jestem odrazu to nie bo od środy jakie ciule dożarte:wściekła/y: Anisiaj-może pogoda jest jakieś przesilenie nawet najlepsze małżeństwa mają ciche dni tak to już jest;-) Marta-nie tyle do gina co zastanawiam sie nad tym usg genetycznym drugim bo tu mam Nastke w domu badania mi wyszły super z tetu pappa i z usg pierwszego a w szpitalu nie bardzo dziady chcą iść na ręke wczoraj jak bylam to prosilam lekarke czy chociaż może mnie zapisać jak już tam bylam a ta że nie bo takie przepisy dożarta malpa

Ostatnia edycja:
reklama
Bietka-dożarci bo przecież to oni wymyślają takie głupoty żeby ludzi wlec po kilkanaście razy na przejażdżki zamiast pomóc to utrudniają tymbardziej że ja nie mam badań prenatalnych z racjii że jestem po 35rż tylko z powodu wad u pierwszego dziecka mają to w dokumentach!!:angry: Marta-ja też nie czytałam tej książki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry