wiolka23
Fanka BB :)
Bietka-ylko że 19 tydzień to mam już a cholera tak mi sie to wszystko poskładało że nastka wcześniej przed zakończeniem przedszkole juz w domu siedziala i teraz z tym gipsem a jagbym pojechała prywatnie zrobić to moge wieczorem i ewewtualnie moglibyśmy ja wziąść lub A by z nią zostal w domu
przy dziecku jest wpierony roboty chociaż ja bym chciala żeby drugie dziecko bylo takie jak nastka jak byla noworodkiem do 3 misiąca trzebabylo ją tylko na czas nakarmić i przewinąć i na okrągło spała byla cichutko jagby jej wogóle nie bylo:-) a te nasze kobiety pewnie odpczywają
przy dziecku jest wpierony roboty chociaż ja bym chciala żeby drugie dziecko bylo takie jak nastka jak byla noworodkiem do 3 misiąca trzebabylo ją tylko na czas nakarmić i przewinąć i na okrągło spała byla cichutko jagby jej wogóle nie bylo:-) a te nasze kobiety pewnie odpczywają
Was też bolą stopy od chodzenia? mnie masakrycznie do jakiegoś czasu. To fajnie że mogę brac te witaminy bo jedną już zjadłam rano i by mi nie przyjęli już.
my dziś byliśmy chwile u teściowej w sklepie i dzwoniła jej córusia że jej gorąco i musi jeść co 2 godziny parodia z nimi niezwykle poprostu

Anisiaj-może pogoda jest jakieś przesilenie nawet najlepsze małżeństwa mają ciche dni tak to już jest;-) Marta-nie tyle do gina co zastanawiam sie nad tym usg genetycznym drugim bo tu mam Nastke w domu badania mi wyszły super z tetu pappa i z usg pierwszego a w szpitalu nie bardzo dziady chcą iść na ręke wczoraj jak bylam to prosilam lekarke czy chociaż może mnie zapisać jak już tam bylam a ta że nie bo takie przepisy dożarta malpa
Marta-ja też nie czytałam tej książki