• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka jaki sliczny masz suwaczek..:-)
Anaber ty to masz dzisiaj pecha..
ja tez pozaralam sie z moim..tak mnie wkurzyl,ze mialam ochote wystawic mu torby za drzwi..i poki nie padnie na kolana,nioe odezwe sie do niego :no::wściekła/y:
a to,ze skurcze minely..wiesz teraz to nie znasz dnia ani godziny,moze zaczac sie w kazdej chwili ;-)

ja odkładam żeby urosło ok 40minut później na blaszkę na to farsz i piekę ok 15-20minut później wrzucam starty ser. Nie wiem w ilu stopniach bo na prodiżu nie mogę ustawić

Nie mogę dodac na grupę jakiś błąd mi wyskakuje więc piszę tu ;-)

Ja byłam podlać jarzynki w ogródku jest taka duchota że na jutro mogłabym ich nie mieć gdybym nie podlała:no:i coś mnie brzuch boli to Anaber &&&&&&&&&& za wizyte jutrzejszą ja ide we wtorek i chyba Aga też jeśli nie nie pomylilam:sorry: Marta brzmi pysznie też bym zjadla ale nie mam dziś już siły robić:confused2:

dziewczynki potrzebuje skuteczny krem na istniejace juz rozstepy :( mam cale nogi za niedlugo do kostek az beda mi sigac :( wiem ze nie znikna ale jakis krem moze je rozjasnic i splycic troszke a ja nie wiem jaki jest skuteczny? samruje teraz kremem przeci rozstepom a ja potrzebuje kremu na rozstepy. pomocy!!!!!!

reklama
wiolka tak zrobie pojde jutro i kupie cos . nawet jak ubieram spodniczke do kolan do mam mega widoczne rozstepy :( ulokowaly sie z tylu nogi pod kolanem :( i sa mega wielkie. o rozstepach na udach i calej nodze nie wspomne :( jestem zalamana tym

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry