• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem :)
bylismy w sklepie rano kupilam sobie ladna sukienke za 30zl w carry :) pozniej obiad u tesciow pozniej wpadli brat meza z zona i dopiero pojechali a maz robi mi kielbaske na platelni smazona i bede jesc hihi :)
marta ja tej ksiazki nie czytalam

jestem, torby rozpakowane jak ja nie cierpie tego robić :eek::baffled: pranie sie pierze a ja przez chwilkę siedze na balkonie i dochodze do normalnej temp. bo leje sie ze mnie. Jeszcze dzis będę musiala tego mojego tepego m poprosić aby mi pomógł sie ogolić, jakbym dosięgneła to bym sama zrobiła a teraz jeszcze w łaskę muszę iść :angry:

Jestem ciekawa co mi jutro powie gin na wizycie, hmmmmmmmmmmmm czy to niedługo czy ile jeszcze. a i jeszcze badań ni emam tzn hbs mam na wizyte ale nie mam przeciwciał bo te durne pielęgniarki pomyliły fiolki i pobrały ni edo tej co trzeba. w zesżlym miesiącu to samo było i teraz też, a ,że robilam badania w środe jak wyjezdzałam to nie maiąłm juz kiedy powtórzyć a zadzwoniły do mnie w czwartek rano ze mam podejsc na ponowne pobranie jak ja byłam 80km od domu. Tez im powiem jutro jak pojdę,że sobie w kulki leca co miesiąc coś. i za każdym razem dwa razy mi sie wbijaja bo ajkieś tępaki obslugują! I jutro na wizytę idę bez przeciwcial.

Bietka a powiedz mi po porodzie dale puchną Ci nogi czy wszystko odeszło ?? i dołanczam sie do Marty jakbyś miała chwilkę czasu i ochote to poprosimy ładnie o kilka fotek:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Martuś ja standardowo na 17 on przyjmuje od 17 i zawsze jestem jako pierwsza :happy:

jestem tak nabuzowana ze az sie schowałam i się nie odzywam aby nikogo nieopier......dolić tak bez przyczyny.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anaber dobrze że masz wizyte jutro wszystkiego sie dowiesz super ze już w domku wszedzie dobrze ale w domu najlepiej:tak: Naprawde w tym laboratorium to masz te baby niedorobione co one myślą ze ty cierpisz na nadmiar czasu i będziesz sobie po kilka razy na jedne i te same badania przyjeżdżała:crazy:opierdziel je niech patrzą co robią albo prace zmienią ja byłam chwile z Nastką pod remizą bo mają tam niby coś dla dzieci ale dla dzieci prawie nic tylko balony z helem za które zdzierają kase

marta mmmmmm pizza :) daj na grupe przepis :)
anaber ja niekiedy tez mam ochote mojego m przez balkon wyrzucic no al u mnie to bym tylko sobie gorzej zrobila bo by przezyl i kaleke bym miala hihi :) zatruje Kochana:) najlepiej siedziec cicho i juz i nie odzwyac sie . wiem ze nerwy robia swoje no ale wlasnie dlatego jestesmy kobietami i jestesmy takie ze wszystko przetrwamy :)
bietka dziewczynki maja racje daj ciociom bb nacieszyc sie widokiem malenstwa i dodaj kilka fotek :)
wiolka na takich festynach to same zdzierusy sa

reklama
i jeszcze mi się szczoteczka do zebów elektryczna zapsuła przestała dzialać :-( buuuuuuuuuuu a ja nie cierpię myć taka zwykła. Tzn sama się nie popsuła tylko mi spadła stara już była, ale to wszystko wina m bo to sie działo przy porannej toalecie wkurzyli mnie i mi wyleciała z ręki. Ładowałam ja prawie cąły dzien ale nie chce trybić:no:. Oczywiście sie nie przyznałam :happy: zaraz zgonię na kogoś albo ,ze juz ze starości się popsuła :happy: więc wydatek ale znalazłam na allegro za 100 + 4 końcówki i chyba ja kupię

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry