reklama

Nasze sprawy...

reklama
wiolka dla mnie tez przede wszystkim liczy sie praktycznosc i jesli bede uwazala ze wozek jest za drogi to dorzuce do niego bo nie chce zeby rodzice wydawali nie wiem ile kasy. dla mnie to wielka pomoc ze mi kupia wozek. tescie nic sie nie zaoferowali ale na nich to wiem ze nie mam co liczyc.
a tak z innej beczki. uzywacie suchego szamponu? ja sobie kupilam z ciekawosci zobaczyc jakie ma dzialanie i powiem wam ze fajny jest. jak sie nie ma czasu na umycie glowy spryskac i glowa umyta hihi:) wiadomo ze trzeba uzywac normalnego szamponu i normalnie myc ale ten w awaryjnych sytuacjach sprawdza sie hihi:)

Dziewuszki jeśli chodzi o wózki to każdy jest lepszy od INGLESINY,nawet ten ze śmietnika połamany byłby lepszy.
Mnie się podoba X-LANDER,tylko rzeczywiście jest pieruńsko drogi.

Muszę wam powiedzieć,że dziś mój najstarszy syn przyprowadził do domu dziewczynę i oficjalnie ją nam przedstawił.Ładna dziewczyna,ma gust ten mój młody mężczyzna.

6 mamo mi tez sie x-lander podoba no ale cena kosmos:( no Kochana synowa sie szykuje :)
madlen to cos w rodzaju lakieru do wlosow jak rano na szybko wstaneiesz i mam tlusta glowe a musisz wyjsc i nie masz czasu na umycie to spryskujesz glowe masujesz chwile recznikem czeszesz i masz glowe jak umyta. nie nalezy go uzywac zamiast mycia tylko w awaryjnych sytuacjach:)
dzoanko to jak zoabczysz brata to zerknij na nazwe wozka i daj nam znac:)

Bobo a daj linka jak to wyglada,mzoe sie tutaj rozejrze..bo czasami rano wstaje i mam kazdy wlos w inna strone..a nie zawsze czas ,aby glowe pod kran wsadzic
szostkowa to ci sie synowa szykuje..niedlugo moze babcia bedziesz ?:-D
fajnie,ze ma chlopak gust,ale najwazniejsze to aby dziewczyna miala w glowie poukladane ;-)

Bobo, ja jakoś nie potrafię się skusić na takie cudeńka jak szampon w proszku. Ja uwielbiam jak mam włoski umyte, takie leciutkie. Szampon w proszku mi sie kojarzy z czymś ciężkim, ale skoro zachwalasz to pewnie sie mylę:-D Zaraz do niego napiszę, jak bedzie miał chwilę to odpiszę (chociaż on nie lubi esemesów pisać)

reklama
Bobo-ja nie stosowaam tego szamponu,a co do wozkow ja bardzo lubie wozki z firmy coneco mam ja sprawdzona i sa w miare w dobrej cenie tak samo Nastka ma fotelik z tej firmy z nowej koleckcji jest rewelacyjny:-) 6mamo-moze go troszke przestawi ,przyda mu sie dziewczyna:tak: Dzoana-jak po pracy Mnie wciaglo bo zajadalam sie karpikiem i frytkami,mialysmy dzis na obiad pierogi obeszlo nas od was ale moj maz nie je ruskich wiec jemu pieklam karpika i sama jadlam:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry