Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
świetna !!!Zobacz załącznik 455755taka tunike i koszule eBay - The UK's Online Marketplace
jaki masz rozmiar ??aneczka podaj linka :d czy cos to z checia cos kupie![]()
A masz jakąś strone? Jak wygląda ten gorset? Tylko ja mam czym oddychać i ciężko jest mi dobrać dobry stanik. Zawsze kupuję u Ewy Michalak. Co do motywu to jakaś masakra, nie wiem które bym miała wybrać. A miałabym prośbę. Ozdobiłabyś dla mnie lub pomalowała słoik taki od kawy. Moja mama miała kiedyś taki mały (od kawy 100g) i kiedyś koleżanka go pomalowała w pszczółki, ale jej się zbił:-( Wysłałabym Ci słoik a Ty byś ozdobiła? Oczywiście zapłaciłabym za robociznę i wszystko inne. Co do wazonu to ja lubię kolory czerwony, biskupi, liliowy, niebieski, chabrowy, nawet róż jak bvędzie fajnie współgrał.nie hehe nie szyję ...
moja rodzina ma firmę szyjąca bieliznę damską świetnej jakości .. w Niemczech na ebayu są ich staniki nawet za 200-300 zł ..
i mam trochę tańszych bo np bez papierowej metki lub końcówki kolekcji
i sprzedaję ... sprzedaję też z kolekcji stałych i aktualnych ale wtedy nie są takie tanie bo od ok 80 zł idą a ja mam mniej więcej do 60 zł staniki jeden komplet za 100 zł i gorset za 90 zł
i chcę sie pozbyć bo mi leżą i przeszkadzają ..większość już sprzedałam
Zobacz załącznik 455755taka tunike i koszule eBay - The UK's Online Marketplace