• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
nie hehe nie szyję ...
moja rodzina ma firmę szyjąca bieliznę damską świetnej jakości .. w Niemczech na ebayu są ich staniki nawet za 200-300 zł ..

i mam trochę tańszych bo np bez papierowej metki lub końcówki kolekcji
i sprzedaję ... sprzedaję też z kolekcji stałych i aktualnych ale wtedy nie są takie tanie bo od ok 80 zł idą a ja mam mniej więcej do 60 zł staniki jeden komplet za 100 zł i gorset za 90 zł
i chcę sie pozbyć bo mi leżą i przeszkadzają .. :) większość już sprzedałam
A masz jakąś strone? Jak wygląda ten gorset? Tylko ja mam czym oddychać i ciężko jest mi dobrać dobry stanik. Zawsze kupuję u Ewy Michalak. Co do motywu to jakaś masakra, nie wiem które bym miała wybrać. A miałabym prośbę. Ozdobiłabyś dla mnie lub pomalowała słoik taki od kawy. Moja mama miała kiedyś taki mały (od kawy 100g) i kiedyś koleżanka go pomalowała w pszczółki, ale jej się zbił:-( Wysłałabym Ci słoik a Ty byś ozdobiła? Oczywiście zapłaciłabym za robociznę i wszystko inne. Co do wazonu to ja lubię kolory czerwony, biskupi, liliowy, niebieski, chabrowy, nawet róż jak bvędzie fajnie współgrał.

Fajna ta tunika:tak:
Bobo, Ty nam się tutaj czasem znów nie rozchoruj:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry