• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Kochane moje jestem przelotem pisałam do Suonko smsa

Jestem u mamy tu net chodzi tragicznie, prawko odebrałam i jechałam autkiem już m jest zestresowany do teraz :sorry2:
Jutro mam egzamin o 13 wiec zawitam na więcej ok 15,
przepraszam że tylko o sobie ale nie chce żebyście się martwiły

reklama
A masz jakąś strone? Jak wygląda ten gorset? Tylko ja mam czym oddychać i ciężko jest mi dobrać dobry stanik. Zawsze kupuję u Ewy Michalak. Co do motywu to jakaś masakra, nie wiem które bym miała wybrać. A miałabym prośbę. Ozdobiłabyś dla mnie lub pomalowała słoik taki od kawy. Moja mama miała kiedyś taki mały (od kawy 100g) i kiedyś koleżanka go pomalowała w pszczółki, ale jej się zbił:-( Wysłałabym Ci słoik a Ty byś ozdobiła? Oczywiście zapłaciłabym za robociznę i wszystko inne. Co do wazonu to ja lubię kolory czerwony, biskupi, liliowy, niebieski, chabrowy, nawet róż jak bvędzie fajnie współgrał.

Fajna ta tunika:tak:
Bobo, Ty nam się tutaj czasem znów nie rozchoruj:no:
jasne mogę zrobić ... sobie też zrobiłam ze starego słoika ozdobny do herbaty :) w konwalie :)
a chcesz też w pszczółki ???
stanika ?:D czy czego ?:D
stanika :)

oto gorset Zobacz załącznik 455769Zobacz załącznik 455770Zobacz załącznik 455771Zobacz załącznik 455772

rozmiar 75 /B gratis dorzucam 4 pary pończoch gatta 2x czarne i 2x opalone

Bobo przypis dolny w wordzie robisz wciskając równo alt i j :-D
Zmykam dobrego weekendu kochane jutro po południu się melduję tak więc nie martwcie się - buźka

Ostatnia edycja:
Aneczko, to super!!! Byłabym Ci wdzięczna, chciałabym pszczółki. Podaj na grupie adres to Ci wyślę słoik i nr konta to prześlę pieniądze. Ale się cieszę:-D Jak głupia:-D A sloik to może być gotowy tak, żeby na dzień matki mogła go dać.
Co do staniczków, to ja nie wejdę, bo mój rozmiar do 70GG
Marta, gratulację z pierwszej jazdy. Nikt nie ucierpiał?:-p Trzymam jutro mocno kciuki o 13 (nic nie będę innego robić)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry