• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem, jestem ale wpadłam powiedziec Wam dobranoc i uciekam!! :-) A tortu to tylko jeden kawałeczek zjadłam :-D Ja dzisiaj świętuje z N jego urodzinki :-) DOBRANOC!!

Pierwsza, pierwsza, ale oczy mi się kleją
Pierwsza juz za mną, kto dołączy?
Bobo, jak bierzesz dupka? Zawsze o tych samych godzinach?
Ania, przejrzałam stronkę, ceny są fajne, tylko jedyny stanik który mi się podoba i ma mój rozmiar to ten http://www.milagrosa.pl/BIUSTONOSZ__DORIS_B-180_Wies-MANN_214.html A pewnie i tak musiałabym przymierzyć. Chyba czekaja mnie odwiedziny babci w Poznaniu;-) Wczoraj jeszcze myślałam o tym wazonie i tak sobie pomyślałam, że chciałabym podobny motyw co na słoiku, czyli jakieś motylki, pszczółki, kwiatki, co Ty na to?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry ja jeszcze w łóżku mała u babci więc sie obijam ,mąż od rana goni zasiał mi jarzyny w ogródku musze nazbierać siły żeby sie za jakieś sprzatanie zabrać:eek:a nie chce mi sie Marta-mąż sie w końcu przyzwyczai kobiety dobrze prowadzą:-)

No w pracy, niestety. Ale jeszcze tylko trochę ponad 4 godzinki. W przeciwnym wypadku siłą by mnie nie wyciągnęli z wyra o tak nieludzkiej porze:no:

reklama
I ja jesten :-) pisze z telefonu bo dopiero co oczy otworzylam,wyjatkowo dzis dobrze spalam tak
Dzoana duzo siły życze, niech te 4godz. zleca szybko :-)
Wiolka no to super,że nie boli. A jak Nastka?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry