• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

jestem i ja :)
w nocy meczylam sie kaszel mnie meczyl teraz wzielam syrop i czekam moze minie. a w ogole to wstalam zmeczona hihi
dzoana ja mam rozpisane przez lekarza branie dupka o 7 dupek o 13 jedna lutka o 17 dupek o 22 dwie lutki.

reklama
Pierwsza, pierwsza, ale oczy mi się kleją
Pierwsza juz za mną, kto dołączy?
Bobo, jak bierzesz dupka? Zawsze o tych samych godzinach?
Ania, przejrzałam stronkę, ceny są fajne, tylko jedyny stanik który mi się podoba i ma mój rozmiar to ten http://www.milagrosa.pl/BIUSTONOSZ__DORIS_B-180_Wies-MANN_214.html A pewnie i tak musiałabym przymierzyć. Chyba czekaja mnie odwiedziny babci w Poznaniu;-) Wczoraj jeszcze myślałam o tym wazonie i tak sobie pomyślałam, że chciałabym podobny motyw co na słoiku, czyli jakieś motylki, pszczółki, kwiatki, co Ty na to?
mam ten model stanika i jest świetny przy dużych obolalych piersiach :) mam czarny i biały i podobny model w kolorze cielsitym...

A Wazonik może w biedroneczki ??? hihi
Zawsze Wazon można z robić z butelki po alkoholu np po białym winie ....
w nocy meczylam sie kaszel mnie meczyl teraz wzielam syrop i czekam moze minie. a w ogole to wstalam zmeczona hihi
dzoana ja mam rozpisane przez lekarza branie dupka o 7 dupek o 13 jedna lutka o 17 dupek o 22 dwie lutki.
ja też źle spałam , a raczej nie spałam .. mała była rozpalona i wymiotowała mi pół nocy bidulcia... już nicby ciuit lepiej bo na nas krzyczy hehe

Dzoana -współczuje ja to o takiej porze byłabym nie przytomna :sorry:mi maz zrobił sniadanko do łózka przynajmniej jak do domku wrócisz to sobie oddychniesz
A mężuś obiadek przyszykuje i poda pod buzię:tak: A później może pójdziemy po śliczne szpileczki, na które zbieram 2 miesiące.
I ja jesten :-) pisze z telefonu bo dopiero co oczy otworzylam,wyjatkowo dzis dobrze spalam tak
Dzoana duzo siły życze, niech te 4godz. zleca szybko :-)
Wiolka no to super,że nie boli. A jak Nastka?
Hej Anaber, na moim telefonie to nie poszaleje z forum. Czekam aż mi się umowa skończy i wymienię stary model na smartfona.

Aha, no mi nic nie powiedziała, więc biorę na czuja rano i wieczorem.
Aniu, biedronki to super pomysł:tak: No właśnie myślałam też o butelce po winie, ale najlepiej byłoby uciąć szyjkę, żeby więcej kwiatów się zmieściło. Co do stanika to ja bym chyba musiała jednak rozmiar F, ale ciężko osądzić, ponieważ co firma to inny rozmiar np. od Ewy mam rozmiar 70gg, ale już z Dalii mam 75j. Masakra

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzoana no ja właśnie kupiłam smartfona i jestem zadowolona bo mam Was wszedzie :-) Tylko pamietaj aby wziac pakiet z bezpiecznym internetem bo te cholery non stop coś same ściagaja. Ja mam w play i place 75zl w tym minut tyle ze nie jestem w stanie tego wygadac ( a gadam bardzo duzo) no i internet bez granic. A telefon za 1zl. Tylko nie bierz Noki ze smartfonow i oprogramowanie aby mial android. To podstawa :-) tak na przyszlosc.

A mężuś obiadek przyszykuje i poda pod buzię:tak: A później może pójdziemy po śliczne szpileczki, na które zbieram 2 miesiące.

Hej Anaber, na moim telefonie to nie poszaleje z forum. Czekam aż mi się umowa skończy i wymienię stary model na smartfona.

Aha, no mi nic nie powiedziała, więc biorę na czuja rano i wieczorem.
Aniu, biedronki to super pomysł:tak: No właśnie myślałam też o butelce po winie, ale najlepiej byłoby uciąć szyjkę, żeby więcej kwiatów się zmieściło. Co do stanika to ja bym chyba musiała jednak rozmiar F, ale ciężko osądzić, ponieważ co firma to inny rozmiar np. od Ewy mam rozmiar 70gg, ale już z Dalii mam 75j. Masakra
na dole sklepu online masz tabelę rozmiarów jak się obmierzysz to na 99 % będzie pasowal bo już tak wysyłałam staniki koleżankom i zawsze były trafione :)

obcinania szyjki sie nie podejmę ... wiem że jest facet który to robi w Poznaniui ale nie wiem czy się podejmie i za ile .. dam znać jak się dowiem :)

Dzięki Anaber, myślałam o play, ale swego czasu miało drogie rozmowy do wszystkich innych sieci, a ja nikogo nie mam w play. Ja jestem wierną fanką samsungów, a nokie to dawno doszłam do wniosku, że są przepłacone. Ze stylistyką zatrzymały się 10 lat temu. A jakiego masz smarta? Zadowolona jesteś? Chyba się przejdę do play.
Ania, a może sama przytnę sobie ta butelkę i podeślę razem ze słoiczkiem? Butelek mam pod dostatkiem, bo lubię winko.
Idę coś zjeść, bo cos niedobrze mi:eek:

ja mam telefon HTC WHiTE S i jestem zadowoolna bardzo do tej pory wszystkich jego funkcji nie poznalam no i jest na androidzie przez co szybko sie nie znudzi a neta mam w nim tam gdzie jest zasieg neta np w domu w szkole itp a jak chce gdzies indzies skorzystac np w parku to wtedy place a ile to nie wiem bo nigdy nie korzystalam hihi
dzoana na na ulotce nie ma napisanego dawkowania tego dupka?

Bobo, ja znam dawkowanie, mam brać 2 razy po 1 tabletce, ale nie ma w ulotce napisane czy przed posiłkiem, po posiłku czy o stałej godzinie. Na razie staram się brać zawsze o podobnej porze, ale z posiłkami to różnie.
U mnie piorytetem jeśli chodzi o smarta to trwała bateria i darmowy net, bo dużo korzystam i lubię "bajery"

dzoana u mnie bateria gora 2-3 dni i musze ladowac a jak siedze na necie to i dzien mi trzyma no ale tak od poczatku wiec sie przyzwyczailam hihi a co do dupka to bierz o staych porach rano i wieczorem i bedzie gitesss hihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry