bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
dzoana a co dobrego jadlas? mi mezus zrobil kanapeczki z boczusiem pieczonym przez moja mamusie mmmmmmm pycha 
dzis masz wolne?
dzis masz wolne?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no tak ale ja do 9:40 smacznie spałam
to czas teraz ucieka. Obiadek mam zrobiony został mi jeszcze gulasz więc trzeba zjeśc aby się nie zmarnowął tylką jakąs surówkę musze zrobić bo ogórki kiszone to juz mi bokiem wychodzą. Także dzień wolny od garów :-) tak mogłabym codzień hehhehehehehe paaaaaaaaaaaaaaaJadłam ryż z owocami i serkiem wiejskimdzoana a co dobrego jadlas? mi mezus zrobil kanapeczki z boczusiem pieczonym przez moja mamusie mmmmmmm pycha
dzis masz wolne?
Przydałby mi się smartfon, net w komórce to jakaś masakra. Jestem teraz w Plusie, ale oni smartfony to albo cienkie mają w ofercie albo strasznie drogie. W tej chwili mam mix'a i do zakończenia umowy zostało mi jeszcze 14 doładowańDzoana ja mam Test Samsung Galaxy Ace S5830 - Chip.pl właśnie samsunga, ale facet który mnie wtedy obslugiwal ze dobra sa jeszcze SonyEricsony mój mąż ma sonyericssony Sony Ericsson Live with Walkman WT19i, WT19a Dane techniczne telefonu :: mGSM.pl i tez jest zadowolony ma fajne słuchawki w których tak fajnie słychac dzwięk, jak ktoś np. slucha radia lub muzyki to polecam i mówiła wlaśnie o tych HTC co ma Bobo ,ze też są dobre. Mi bateria trzyma 2 dni ale jak chodze po necie to szybciej. To sa duże wyświetlacze także przy smartfonie można zapomnieć ze wytrzyma bateria 3-4 dni. I ja mam ustawione tak,ze w domu smartfon lączy mi sie z domowym ruterem a jak jestem poza domem to korzysta z internetu PLAY. Fajna spraw ja jestem strasznie zadowolona.![]()