• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Ja musiałam prawko zrobić, bo nie miałam innego dojazdu do pracy. Teraz jest autobus pracowniczy, ale kiedyś to musiałam jeździć komunikacja , przesiadać się dwa razy i później jeszcze z buta iść kawał drogi po poboczu, bo chodnika nie było. Za czwartym razem zdałam, oblewałam na głupich rzeczach i nie obwiniam egzaminatorów, sama się podkładałam.

reklama
Właśnie kwestia przyzwyczajenia wcześniej nie miałam docznienia w ogóle z autem i pierwsze jazdy w życiu miałam na clio już... a my mamy seata ibize i tak dziwnie mi - ale co tam w końcu się przyzwyczaję no nie :-D
Anaber zdała byś prawko teraz, jak ja zdałam to Ty na pewno:tak:
Dzona no to niezłą trasę pokonywałaś :szok:

posprzatalam lazienke i sie zmeczylam haha :) teraz chwila odpoczynku bo mam lutke tam i czekam az sie rozpusci bo nie lubie lazic z nia bo mnie uwiera hihi :)
maz pojechal pozalatwiac sprawy i po drodze zrobi zakupy na obiad, dzis zupa ogorkowa i nalesniki z dzemikiem babuni z dyni :) zapraszam jak ktoras lubi hihi :)

Bobo takie male i uwiera :-) ludzie ja wkladalam po dwie i nic nie czulam. Delikatna Ty jestes :D
Anisiaj a co u Ciebie? Jak sie dzis czujesz?

A mi dzisiaj mężuś robi kurczaczka z sosikiem musztardowym i ogórasem kwaszonym, bo mam strasznego smaka.
Ale nie pogardziłabym Twoją zupą ogórkową:tak:
Podbrzusze mnie pobolewa, chyba nic z tego w tym cyklu nie będzie:-(

anaber ja na wieczor wkladam 2 hehe :) no ale powiem Ci ze ja cos tam jestem delikatna bo tabletka mnie uwiera a o wlozeniu tamponu moge zapomniec. taka mam budowe mojej malej hihi
dzoana to na fasole boli :) ja Ci to mowie :)

anaber - dzisiaj kiepsko, kręci mi się w głowie i boli brzuch. wczoraj miałam na wkładce 1 kropkę krwi, ale nie pojechałam do szpitala, tylko leżę jak kłoda. na szczęście nic poza tą 1 kropką...może to efekt brania dupka, bo mi ten lekarz z łomży kazał, ale fakt,że czuję się kiepsko mnie martwi. Jeszcze tydzień do wizyty u gina...

miłego dnia dziewczyny!

anaber ja na wieczor wkladam 2 hehe :) no ale powiem Ci ze ja cos tam jestem delikatna bo tabletka mnie uwiera a o wlozeniu tamponu moge zapomniec. taka mam budowe mojej malej hihi
dzoana to na fasole boli :) ja Ci to mowie :)
Bobo, to pewnie mąż zadowolony;-) Sama nie wiem co mysleć, nie boli mnie bardzo, tylko mam takie lekkie skurcze, ale przyzwyczaiłam się do tego, że mój organizm robi mnie w konia. Nie moge się doczekać wtorku, zawsze na 8 fl ień pojawiało się plamienie. Jak nie będzie to pojawi sie maleńka nadzieja, że te testy od Ciebie to jednak szczęśliwe. Przepraszam, że smucę, ale to jest ten czas wyczekiwania, którego nienawidzę.
Anisiaj, oby to była tylko kropelka i żeby kruszynka się nie ruszała ani na krok. A jak tylko coś się pogorszy (tfu tfu) to marsz do szpitala.

reklama
posprzątałam cały dom masakra ... a mam 3 pokoje 2 łazienki i kuchnię- padam na pysk teraz wzięłam się za obiadek spaghetti zapraszam jeśli któraś ma ochotę.
Anisiaj kochana trzymaj się - zdrówka życzę będzie dobrze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry