• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam się i ja
Rano na zakupach, potem po dziecko do szkoły, teraz posprzątałam i postawiłam obiad u mnie dziś prażone z kefirkiem.
Anisiaj trzymaj się kochana
Marta super że odebrałaś prawko , ja zrobiłam 2 lata temu i się do dziś zastanawiam jak ja żyłam wcześniej bez niego. Wcześniej mieliśmy Renówkę ale ja rozwaliłam i teraz mamy mondeo w kombi to jak pierwszy raz nim jechałam to myślałam że się w bramkę nie zmieszczę a teraz już bym nie chciała innego auta
Anaber czasem trzeba zrobić sobie taki dzień tylko dla siebie

Dzięki Anaber, myślałam o play, ale swego czasu miało drogie rozmowy do wszystkich innych sieci, a ja nikogo nie mam w play. Ja jestem wierną fanką samsungów, a nokie to dawno doszłam do wniosku, że są przepłacone. Ze stylistyką zatrzymały się 10 lat temu. A jakiego masz smarta? Zadowolona jesteś? Chyba się przejdę do play.
Ania, a może sama przytnę sobie ta butelkę i podeślę razem ze słoiczkiem? Butelek mam pod dostatkiem, bo lubię winko.
Idę coś zjeść, bo cos niedobrze mi:eek:
możesz tak zrobić ale jak chcesz tego dokonać ?? szkło żeby nie kaleczyło trzeba wodą ciąć....

ja mam telefon HTC WHiTE S i jestem zadowoolna bardzo do tej pory wszystkich jego funkcji nie poznalam no i jest na androidzie przez co szybko sie nie znudzi a neta mam w nim tam gdzie jest zasieg neta np w domu w szkole itp a jak chce gdzies indzies skorzystac np w parku to wtedy place a ile to nie wiem bo nigdy nie korzystalam hihi
dzoana na na ulotce nie ma napisanego dawkowania tego dupka?

ja mam HTC cha cha i jestem meeeeeega zadowolona .. mąż rzucił się na Samsunga Galaxy S plus i mu się wiesza itp hhiihih a był dużo dużo droższy....

jestem i ja :)
obiad wydany, kuchnia ogarnięta, zmywarka sie pierze więc mam wolne :tak:
Aga oj dokładnie czasem trzeba nawet częściej niż czasem tylko nie zawsze się chce albo ma sie czas, tak sie teraz dobrze czuję buzia zupelnie inny kolor :wink: polecam :-p

Aneczka zrobiłas dzisiaj jakieś piękności ??
Anisiaj przepraszam,ze sie tak zapytam ale to była żywa krew czy taka brunatna ??

Dziewczyny staraczki mam kwas foliowy do oddania z tej firmy Kwas Foliowy • Macierzyństwo • Puritan's Pride zostało ponad pół opakowania jak nie więcej, ja już nie biore bo łykam prenatal a tam kwas foliowy już jest więc szkoada aby sie zmarnował. Pytam się staraczek bo z tego co mi wiadomo ,ze Wy ciężaróweczki tez łykacie te prenatale. Może Dzoana Suonko. Dajcie znac. Data wazności lipiec 2014r. Co prawda sa to tabletki w buteleczce nie w takich blistrach ale nie wkładałam paluchów do środka.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry