bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
marta wstaw zdjecie brzuszka na grupe
pokaz nam jak uroslas
wiolka, joweg, suoneczko gdzie sie podziewacie?
wiolka, joweg, suoneczko gdzie sie podziewacie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
możesz tak zrobić ale jak chcesz tego dokonać ?? szkło żeby nie kaleczyło trzeba wodą ciąć....Dzięki Anaber, myślałam o play, ale swego czasu miało drogie rozmowy do wszystkich innych sieci, a ja nikogo nie mam w play. Ja jestem wierną fanką samsungów, a nokie to dawno doszłam do wniosku, że są przepłacone. Ze stylistyką zatrzymały się 10 lat temu. A jakiego masz smarta? Zadowolona jesteś? Chyba się przejdę do play.
Ania, a może sama przytnę sobie ta butelkę i podeślę razem ze słoiczkiem? Butelek mam pod dostatkiem, bo lubię winko.
Idę coś zjeść, bo cos niedobrze mi![]()
ja mam telefon HTC WHiTE S i jestem zadowoolna bardzo do tej pory wszystkich jego funkcji nie poznalam no i jest na androidzie przez co szybko sie nie znudzi a neta mam w nim tam gdzie jest zasieg neta np w domu w szkole itp a jak chce gdzies indzies skorzystac np w parku to wtedy place a ile to nie wiem bo nigdy nie korzystalam hihi
dzoana na na ulotce nie ma napisanego dawkowania tego dupka?

polecam