Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
buziaki dla Was ;-)
Mąż w sklepie kupił kopiec kreta i robimy jak zostanie mi miejsce w żołądku to pewnie zjem
Marta-musiałam kwiatki posiać nic ciężkiego nie robiłam mąż mnie asekurował i pomagał
Anaber-jasne że możesz spokojnie powinno wszystko wzejść bo w ogródku nie zawsze są warunki sprzyjajace kwaśne deszcze a w domu to ci urośnie ja będę sadziła do doniczki zioła bazylie tymianek jak bedzie ładna pogoda to na balkonie trzymaj i będziesz miała jak znalazł do jedzenia
U mnie jest to samo, ja nie wiem skąd u nas pranie się bierze. Ledwo popiorę a już znów kolejne się zbiera. A jak dojdzie dziecko? To chyba będzie trzeba codziennie działać.no pogoda ladna moze w koncu bedzie wiosnau mnie pralka jeszcze pierze ale zaraz skonczy i pozniej wstawie nastepna pralke, ja nie wiem skad tyle tego sie bierze? jest nas dwoje a prania i prania
Możesz mi przesłać chyba, że Suonko będzie chciała. Chyba, że jakaś staraczka się jeszcze zgłosi, może Gosiulek.Dziewczyny staraczki mam kwas foliowy do oddania z tej firmy Kwas Foliowy • Macierzyństwo • Puritan's Pride zostało ponad pół opakowania jak nie więcej, ja już nie biore bo łykam prenatal a tam kwas foliowy już jest więc szkoada aby sie zmarnował. Pytam się staraczek bo z tego co mi wiadomo ,ze Wy ciężaróweczki tez łykacie te prenatale. Może Dzoana Suonko. Dajcie znac. Data wazności lipiec 2014r. Co prawda sa to tabletki w buteleczce nie w takich blistrach ale nie wkładałam paluchów do środka.
A ja dzisiaj french'a sobie trzasnęłam na pazurki. Kupiłam na spróbowanie lakier miss sporty do frencha (różowy), w rossmann kosztował może z 6zł i jestem mile zaskoczona. Szbko schnie i jest naprawdę trwały, spokojnie 4 dni wytrzymał i w ogóle nie odprysnął. W każdym razie bardzo polecam.Maluję sobie właśnie paznokcie i zaraz mnie szlak trafi bo już 3 mi się ciągnie ani zmywacz nie pomaga![]()
Anaber, meża zatrudnij. Mój kiedyś pomalował czerwonym i nawet ładnie mu to wyszło. Odkryłam w nim kolejny talentto ja tez sobie robie pazurki a co tylko tez bym chciała u stóp tylko ciekawe kto mi je pomaluje. Bo sama to juz chyba nie dam rady![]()
Widzę, że z durexem nie tylko ja miałam nieprzyjemne wspomnienia. Unimila nie stosowałam, ale pamiętam, że kiedyś gumka z tej firmy mi pękła, więc też nie jestem przekonana.
Mam takie ulubione ciastka z ciastkarni Gondek serowo-kawowe. Mniam mniam. Ale nie kupiłam, w końcu na diecie jestem.