• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Marta - uważaj, bo on strasznie piecze ;)

też tak myślę Martuś, dlatego się pocieszam, że to nic groźnego. jakby było więcej, już bym była w szpitalu. a tak leżę jak kłoda i odliczam dni do następnej niedzieli i wizyty u gina

MartSx wiesz skończyłoby się to ,ze musiałabym to zmazać :-) jakoś sobie poradziałm i nawet sexi to wygląda ;-)ale to juz chyba ostatni raz, następnym razem pójde do kosmetyczki.
Anisiaj musi być wszystko dobrze :tak:buziaki dla Was ;-)
Wiolka Ty tak nie szalej kochana a tak chciałam się zapytać bo słysze ,ze w ogródku siedzisz czy ja już moge posadzić do donic takich drewnianych na balkonie oczywiście, bo ja ogródka nie mam :-( nasionka szczypiorku, pietruszki i koperku czy to nie zawczesniei czy to mi wogóle urośnie??

Mnie i Unimil piekł i Durex dopiero kupiłam taki w aptece Feminum i ten mi odpowiadał i tańszy o taki FEMINUM żel nawilżający 40ml | Dla Niej i dla Niego | Seks, potencja | i-Apteka.pl

Anisiaj-nie zadręczaj sie taka kropka nic złego nie oznacza moja znajoma plamiła tylko ona dość intensywniej od ciebie ale była w szpitalu i wszystko jest ok ma tylko bardzo dużo leżeć tak jak ty bobas będzie po mamie silny wię trzymaj za niego/nią kciuki:-) Ja zjadłam cały talerz rosołu i chyba pęknę:eek::eek:Mąż w sklepie kupił kopiec kreta i robimy jak zostanie mi miejsce w żołądku to pewnie zjem:baffled: Marta-musiałam kwiatki posiać nic ciężkiego nie robiłam mąż mnie asekurował i pomagał:-D Anaber-jasne że możesz spokojnie powinno wszystko wzejść bo w ogródku nie zawsze są warunki sprzyjajace kwaśne deszcze a w domu to ci urośnie ja będę sadziła do doniczki zioła bazylie tymianek jak bedzie ładna pogoda to na balkonie trzymaj i będziesz miała jak znalazł do jedzenia:happy:

Ostatnia edycja:
Jestem na chwile, bo mąż poszedł do stonki, wzięło mnie na pomarańczka. No i jutro będą placuszki ziemniaczane, nie pamiętam kiedy je jadłam. Mam na nie straszną chcice. A teraz wcinam czerwonego grapefruita (M am miąższ mi oddzielił, mniam mniam). Wyobraźcie sobie, że jak wróciłam z pracy to zjadłam obiad i zaczeliśmy oglądać "Powiedz tak" i zasnęłam na 2 godziny:szok:
no pogoda ladna moze w koncu bedzie wiosna :) u mnie pralka jeszcze pierze ale zaraz skonczy i pozniej wstawie nastepna pralke, ja nie wiem skad tyle tego sie bierze? jest nas dwoje a prania i prania
U mnie jest to samo, ja nie wiem skąd u nas pranie się bierze. Ledwo popiorę a już znów kolejne się zbiera. A jak dojdzie dziecko? To chyba będzie trzeba codziennie działać.
Dziewczyny staraczki mam kwas foliowy do oddania z tej firmy Kwas Foliowy • Macierzyństwo • Puritan's Pride zostało ponad pół opakowania jak nie więcej, ja już nie biore bo łykam prenatal a tam kwas foliowy już jest więc szkoada aby sie zmarnował. Pytam się staraczek bo z tego co mi wiadomo ,ze Wy ciężaróweczki tez łykacie te prenatale. Może Dzoana Suonko. Dajcie znac. Data wazności lipiec 2014r. Co prawda sa to tabletki w buteleczce nie w takich blistrach ale nie wkładałam paluchów do środka.
Możesz mi przesłać chyba, że Suonko będzie chciała. Chyba, że jakaś staraczka się jeszcze zgłosi, może Gosiulek.
Maluję sobie właśnie paznokcie i zaraz mnie szlak trafi bo już 3 mi się ciągnie ani zmywacz nie pomaga :angry:
A ja dzisiaj french'a sobie trzasnęłam na pazurki. Kupiłam na spróbowanie lakier miss sporty do frencha (różowy), w rossmann kosztował może z 6zł i jestem mile zaskoczona. Szbko schnie i jest naprawdę trwały, spokojnie 4 dni wytrzymał i w ogóle nie odprysnął. W każdym razie bardzo polecam.
to ja tez sobie robie pazurki a co tylko tez bym chciała u stóp tylko ciekawe kto mi je pomaluje. Bo sama to juz chyba nie dam rady :no:
Anaber, meża zatrudnij. Mój kiedyś pomalował czerwonym i nawet ładnie mu to wyszło. Odkryłam w nim kolejny talent:tak:Widzę, że z durexem nie tylko ja miałam nieprzyjemne wspomnienia. Unimila nie stosowałam, ale pamiętam, że kiedyś gumka z tej firmy mi pękła, więc też nie jestem przekonana.
Marta, ja Ci kiedyś pisałam, że polecam żel KY firmy johnson's
Wiola, wczoraj Suonko, dzisiaj Ty ciastami kusisz:-p Mam takie ulubione ciastka z ciastkarni Gondek serowo-kawowe. Mniam mniam. Ale nie kupiłam, w końcu na diecie jestem.
Też chętnie bym posadziła zioła w doniczce, ale ta moja futrzasta małpa jak widzi ziemię to uwielbia tam grzebać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzoana-kochana objawy takie zachcianki ta sennośc:-)trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&:happy: mój sąsiad zrobił sobie taką sliczną nmiedużą szklarnie teżbym taką chciała bo w zeszłym roku posadziliśmy pomidory te zwykłe i koktajlowe i przez deszcze zaraza sie donich dobrała:angry:

oj dziewuszki moje ale napisalyscie hihi no ale wszystko przeczytalam :)
zrobilam zupke ogoraskowa i nalesniczki i objedlismy sie i jeszcze na jutro nam zupki zostalo:)
anisiaj mysle ze jakby cos sie dzialo to bys nadal plamila :) obserwuj sie Kochana i odpozywaj duzo:)
dzoanka mi tu fasola pachnie hihi :)

Dzona wiem wiem ale akurat byłam w markecie najwyżej kupię ten co mówisz, a tak poza tym to trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Wiola, ja senna jestem, bo miałam krótkie spanie, bo schodziłam z drugiej zmiany na pierwszą. A jeszcze wczoraj nie mogłam zasnąć, więc ledwo żywa dzisiaj byłam.
Bobo, no wiesz, te Twoje testy są szczęśliwe;-)
Moja mama jedzie we wtorek do Poznania i poprosiłam, żeby kupiła mi pół kilo rożków z Santosa, już ślinka mi leci. Wsadzam je do zamrażarki i jem takie zmrożone (oczywiście nie na raz):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry