• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Mój Igor ogarnięty już zasypia :tak:, M. na salę pojechał pograc w piłkę także mam luzik tylko bym coś zjadła najlepiej czosnkowego albo z cebulą hmmmmmmmmmmmm
Wiolka tylko ja tych donic nie moge do domu bo one waża jedna ze 30kg :-) (to sa takie duże ogrodowe) zachciiało mi się kiedyś choinek ale żadna mi przetrwała i czy to tak wzejdzie jak bedzie cały czas na dworze?, moge jedynie pod daszek wsunąć a słońce mam na balkonie tylko do 13 poźniej już nie ma.

MartaSx moze Tobie będzie odpowiadać ten żel. A ktoś otworzyl te drzwi?? czy co ??

Dzoana to podaj mi adres to Ci wyślę nie ma problemu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
czesc kochane jestem :) moj laptop cos nie lapie neta nie wiem czemu i maz dopiero teraz poscil mnie na kompa :) nie moglam znalesc naszego watku heheh ale dotarlam i przy okazji liste zobaczylam i jest bomba , ktora to tak ladnie zrobila :)? tylko mojej fotki brakuje ehhe

Anaber wracaliśmy ze sklepu i m przekluczył drzwi ale zapomniał ich zamknąć - tak chyba było, a ja ide patrze a tam drzwi otwarte masakra pierwszy raz to się zdarzyło
Dzona m nie zamknął ich ale już dostał opr hi hi
Joweg kiedy zaczynacie remont?

ide w koncu pod ten prysznic zaraz będę

MArtaSx- jak dostaniemy klucze , przelew za dom zostal juz zrealizowany i czekamy az ten facet dostanie kase na konto i wtedy przyjedzie nastepnego dnia i da klucze wiec liczymy ze we wtorek :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry