A
anaber
Gość
Mój Igor ogarnięty już zasypia
, M. na salę pojechał pograc w piłkę także mam luzik tylko bym coś zjadła najlepiej czosnkowego albo z cebulą hmmmmmmmmmmmm
Wiolka tylko ja tych donic nie moge do domu bo one waża jedna ze 30kg :-) (to sa takie duże ogrodowe) zachciiało mi się kiedyś choinek ale żadna mi przetrwała i czy to tak wzejdzie jak bedzie cały czas na dworze?, moge jedynie pod daszek wsunąć a słońce mam na balkonie tylko do 13 poźniej już nie ma.
MartaSx moze Tobie będzie odpowiadać ten żel. A ktoś otworzyl te drzwi?? czy co ??
Dzoana to podaj mi adres to Ci wyślę nie ma problemu.
, M. na salę pojechał pograc w piłkę także mam luzik tylko bym coś zjadła najlepiej czosnkowego albo z cebulą hmmmmmmmmmmmm Wiolka tylko ja tych donic nie moge do domu bo one waża jedna ze 30kg :-) (to sa takie duże ogrodowe) zachciiało mi się kiedyś choinek ale żadna mi przetrwała i czy to tak wzejdzie jak bedzie cały czas na dworze?, moge jedynie pod daszek wsunąć a słońce mam na balkonie tylko do 13 poźniej już nie ma.
MartaSx moze Tobie będzie odpowiadać ten żel. A ktoś otworzyl te drzwi?? czy co ??
Dzoana to podaj mi adres to Ci wyślę nie ma problemu.
Ostatnio edytowane przez moderatora: