• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Kiedyś jak byłaś piękna i młoda - przesadziłaś hi hi a teraz to niby stara i brzydka ? Ładna z Ciebie kobitka i nie gadaj a w ciąży kobiety są jeszcze piękniejsze :szok: ja na razie się męczę bo mi pryszcze powychodziły ale mam nadzieję że nie długo znikną bo ja nigdy ich nie miałam :no:

Marta ani nie mów o pryszczach bo ja mam tak obsypaną buzię że nie mogę w lustro patrzeć i nie mam pojęcia co z tym zrobić ale dzięki temu wiem że na 80 % będzie dziewczynka

Aga nie chce Cię zamartwiać :-) hehehhehe oczywiści ezycze córeczki z całego serduszka ale ja też na poczatku i tak do 5m-ca miałam wysypaną cała buzię i dekold. teraz sie troche poprawiło. jak zaczelam robić pilingi i maseczki to trochę lepiej.

No więc ja też sie na to nie nastawiam..co będzie to będzie choć chwiałabym dziewczynkę. Maluję sobie właśnie paznokcie i zaraz mnie szlak trafi bo już 3 mi się ciągnie ani zmywacz nie pomaga :angry:

Skarbeczki pisałam do was ale dwa razy mi post wdupczyło:wściekła/y: a miałam tyle zajęć że poszłam robić od rana grzebałam sie w ogródku w kwiatkach weszłąm do domu po 14 skonana i jeszcze sprzatałam w domu później jak skończyłam to sie zdrezmłam a teraz mnie napadło na rosół i sobie gotuje pomimo że jutro jade do mamy na obiadek i oglądam na kłopoty zawadzka Anaber-należy ci sie taki dzień dla siebie Marta-jak prawko już masz to teraz będziesz królową kierownicy:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry