• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Ja też już wstałam bo do tego cholernego zusu jadę
Scoti za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&

idę chyba sobie jajecznicę zrobię

już po śniadanku teraz się szykuje do wyjścia będę za 2 g miłego poranka :*

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry ja też jestem przy miseczce musli z mlekiem:-p Scoti &&&&&&&&&&&&&& za wizyte:tak: Marta-marnują te matoly twój czas i w taka pogode musisz tam jechać:wściekła/y: poszukaj przy okazjii księgi skarg żeby wpisać ze same tępe osly tam pracują nie umiejące obsłużyć tel stacjonarnego:angry: u nas dziś zimno i pada:baffled:

Witam :)

Wstaliśmy szybko przebralam małego i chciałam zjeść śnaidanie, wsadzilam go do leżaczka i płakał płakał i tak sobie powtarzałam kurcze musi sie uspokoic bo jest najedzony ma sucho bo przed chwila go przebierałam jedyne co moze mu sie chcieć to spać. No i pomarudził z 10 min. i sam usnął mała gadzina kurcze w nocy to samo najlepiej na rączkach. Kurcze bardzo mało go nosze a się mały gargamel przyzwyczaił. nosze go tylko jak już naprawdę sie rozpłacze także nie idzie go uspokoić lub do odbicia a tak wkladam go do łóżeczka lub do leżaczka. Teraz jak jeszcze śpi to idę pod prysznic bo musimy jechac na zakupy bo jutro świeto. Dzis popołudniu jedziemy do teściów takze bede z doskoku czyli w sumie normalnie bo ostatnio to tylko z doskoku :happy:

Suonko-powodzenia na badaniu &&&&&&&&&&&& 6mamo-przykro mi mam nadzieje ze w następnym cyklu:tak: Anaber-dzieciaczki to wiedzą jak coś na doroslych wymusić maly wie o co walczy:-D Bietka-powodzenia na wizycie i przy robieniu kolacji i najlepsze życzenia z okazji 2 rocznicy:-)Ja byłam na zakupach zimno jak diabli leje po prostu jesień:errr:

Jestem i ja.
Przez 7 lat bralam harmonet i bylam zadowolona. Nie mialam zadnych skutkow ubocznych (przytylam, ale to z innych przyczyn). Balam sie,ze po odstawieniu bede miala bardzo bolesne @ lub nieregularne cykle, ale nic z tego sie nie spelnilo. Dla mnie plus brania tabsow byl taki, ze regularnie sie badalam, moja gin bardzo pilnowala cyt, badan hormonalnych i enzymatycznych.
Bietka, mi tabsy nie przeszkodzily w schudnieciu;) no i milego dnia i rocznicy:*
Szostkowa Mamo, wstretna @ oby szybko poszla, a kysz:mad:
Marta, wspolczuje wizyt w zusie, ja jak mam pojsc do urzedu to mam od rana zly humor. Chociaz ostatnio jak bylam w urzedzie skarbowym to trafilam na sympatyczna pania.
Suonko ma dzisiaj zabieg? Czy wczoraj miala?
Dzisiaj ide wczesniej do pracy, mam szkolenie, ale za to bede szybciej w domu:)
Milego dzionka

Hej dziewczynki! u nas pogoda do d*, leje i zimno. Kubolek siedzi dzisiaj ze mną, i na szczęście grzeczny:) Co do tabsów ja brałam cilest, ale moja gin miała badania gdzieś i robioną miałam tylko cytologię. Po odstawieniu też bałam się o cykl, ale w 3 mce później zaszłam w ciążę, w sumie to w 2 cyklu starań.
6-kowa, kolejny cykl trzeba wykorzystać!!!
Udanych wizyt!!!
Miłego dzionka!

reklama
Jestem dziewczyny no więc babka w zusie powiedziała że zwolnienie mam zostawić u niej a oni będą to wyjaśniać z firmą dałam jej ten protokół z sądu ale nawet go nie skserowała. Pojechałam i nikogo nie było od razu weszłam więc nie rozumiem dlaczego oni tam nie odbierają. Ciekawa jestem jak to będzie dalej jak firma się ze mną nie skontaktuje a ja nie mam zamiaru tam dzwonić do oszołomów.
M dzwonił że odebrał pościel dla małego i że zapłacił 8zł więcej jestem ciekawa dlaczego

ps. u nas świeci słońce ale jest ok 13 stopni tylko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry