Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Mala poki co glowka w dol oby juz tak zostala. Spotkanie mialam w szpitalu wiec na poczekalni do sal poporodowych nasluchalam sie placzu noworodkow nawet jednego widzialam bo przyszedl sie przywitac z dumnym tatusiem, chyba pomalu do mnie dociera ze tez niedlugo bedziemy tulic nasza malutka:-)
dziś robię Twoje kotlety chrzanowe ;-) przynajmniej nawdychasz się czystego powietrza
Borys sie rozpłakał i juz bylo po zakupach niestety. oczywiscie nie moglam sie powstrzymac aby nie odwiedzic działu dzieciecego i zachorowałam na kilka rzeczy
(dobry pretekst nie jest zły hehehe) o takie cudo
Bobo-super że zadowolona jesteś oddychaj i korzystaj kochana
Bietka-ja dziś z trudem wszystko robilam bo pogoda niesprzyjająca
Scoti-super że poszło fajnie i zadowolona jesteś
Anaber-no zabaweczka fajna:-) wiecie jak chodzi za mna taka pizza z pizzeri
normalnie chyba sobie język przydeptam
Bietka-dziadka teraz wyrwalo do rynku na takie zimno trafi sie jakiś kolega z piwkiem to i na humorku wróci
Ja dziś robie karpatke z tego przepisu http://www.wielkiezarcie.com/recipe3061.html

Moja ginka mówiła, że tabsy nie wpływaja na płodność, ponieważ gdyby tak było to przy ujemnym bilansie urodzeń nie byłyby dopuszczane. Ona ze swojej praktyki też nie moze powiedzieć, że kobiety po tabsach ciężej zachodziły w ciąży od tych co stosowały inne zabezpieczenia. Poza tym po co dokładać sobie na glowę wyrzuty, że przez tabsy ma się problemy z poczęciem:-(dzoana, justi ja brałam yasmin - potem ciąża pozamaciczna, ale to nie przez tabsy i jak wiecie miałam problemy żeby zajść, ale nikt nie wie czy to wina tabsów czy mojego organizmu