• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
u mnie też zimno, leje :no: ani na spacer ani na zakupy, chyba 2 rocznica będzie przy pizzy :-D

marta - no bo w ZUS-ie tak pracują nie odbiorą telefonu, bo przecież by się zmęczyły :nerd:

6 mamo :(

dzoana, justi ja brałam yasmin - potem ciąża pozamaciczna, ale to nie przez tabsy i jak wiecie miałam problemy żeby zajść, ale nikt nie wie czy to wina tabsów czy mojego organizmu

mój młody daje czadu i nie śpi od 8 :szok:

suonko, scoti dajcie znać jak po wizytach

Ostatnia edycja:
posprzątalam i zupka zrobiona dla A i dziadka mam naobiad wątróbke więc zrobie chwile przed tym jak będa chcieli jeść a dla siebie ziemniaczki buraczki i pieczareczki w panierce usamzone:-pja wątróbki nie jadam pranie mi sie wyprało musze powiesić wietrze dom otwarłam okno w salonie i zimno jak cholera:baffled:ale mama mnie nauczyla że nawet w zimie przy dużych mrozach zawsze dom wietrze pozatym zarazki sie tak nie rozwijają jak sie przewietrzy;-) spać mi sie chc;-) po poludniu ma pielęgniarka przyjść obejrzeć nóżke nastki więc musialam posprzątać zeby balaganu nie bylo,dziadek rano wstal zjadł śniadanie poszedl spać wstał pokręcil sie na dole znowu coś zjadł i poszedł spać nie ma jak takiemu:dry:

Bietka bo bym zapomniała :)

Z okazji jakże pięknych - Bawełnianych Godów
życzę Wam abyście dalej szli przez życie,
trzymając się mocno za ręce zawsze uśmiechnięci,
zawsze razem, zawsze pewni swoich uczuć :)

To dla Ciebie kwiatki szczególnie na tą okazję :) bukiet-slubny-bawelna-crop.jpg

Ja dziewczynki uciekam jadę do Tesco jakies zakupy zrobić młody się budzi więc go tylko na karmie i w droge. paaaaaa :happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry