• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hej popołudniowo. U nas calutki dzień leje, wszystkiego się odechciewa. Poprzeglądałam sobie oferty pracy i jedynie co to zaczynam podziwiać osoby takie jak te z amber gold:-) bo jak kraść to miliony i nikt nie wie gdzie jest kasa:-):-):-).
Wczoraj do mojej młodszej siostry m przyjechali znajomi na grilla, poszli sobie na spacerek na boisko, i tak jeden z chłopaków postanowił pohuśtać się na bramce, tak niefartownie, że bramka przygniotła go i rozwaliła szczękę:szok::szok::szok:. A moja szwagierka tak się tym wszystkim przejęła że aż się rozchorowała.
Dzonka, u nas tabsy absolutnie nie spowodowały trudności z zajściem. Niestety życie nie jest sprawiedliwe i takie s*ki nie matki mają dzieci, a kobiety, które dałyby wszystko mają trudności.

Aniołkowa Mamo, mój M lubi sobie ciasto zjeść, ale ja nie mogę, więc żeby uniknąć pokusy to nie piekę;-) Chyba, że jakieś większe spotkanie rodzinne to coś kombinuję.
Justi, wokół mnie to co chwilę któraś w ciąży. Niestety do mnie bocian to chyba zapomniał drogi;-) A jak słyszę, że co któraś ledwo zaczęła się starać i już w ciąży albo w ogóle sie nie starała i zaliczyła wpadkę to mi łapki opadają:-( czasami normalnie wyć mi się chce do księżyca. No , a teraz szaleję i ze strachem lażę do wc, bo czekam na te plamienia, które zawsze przychodzą:wściekła/y: Nie mogę sobie miejsca znaleźć. I z jednej strony nadzieja, z drugiej świadomość, że tyle miesięcy i nic. Do tego nie mam żadnych objawó, poza lekkimi skurczami podbrzusza, ale to juz tyle razy miałam:-( Przed testowaniem powstrzymuje mnie zdrowy rozsądek i to, że nie mam testów w domu, a jestem za leniwa, żeby pójść do apteki;-) No i świadomość, że było już tyle I:-( Sorry, ze tylko o sobie, ale mnie nosi z tego wyczekiwania.

Dzoanka, bociek przyleci, wierze że jest Ci ciężko i trzymam kciuki. Ja gdy zaszłam w ciążę, przez ten czas do spodziewanej @ nie miałam żadnych objawów, nawet ich u siebie nie szukałam. Jedynie co to właśnie pobolewało mnie podbrzusze jak na @, i byłam pewna że będzie.
A dla własnego zdrowia psychicznego nie kupuj testów, poczekaj;-)

Ja nie szukam objawów, a nawet jak się wczuwam, żeby cos wyczuć to nic. Czytałam, że są "zastoje jelitowe", ale ja nic nie mam. Do wc latam jak zwykle. Pewnie poczekam do przyszłego tygodnia, wczesniej będę sie bała zrobić;-)Chyba, że wczesniej @ przyjdzie. Nie wiem jak ze mną wytrzymacie;-)
Oszaleje:wściekła/y:

Dzonka gdybym mogła to bym tego bociana w dupe kopła i za dzioba przyprowadziła do Ciebie do domku ;-)
Justi masz rację to nie sprawiedliwe że to co nie chcą dzieci to je mają a później zabijają
Wiolka ja też sobie troszkę poleżałam a z tą karpatką to postanowiłam że kupię gotową w pudełku jak kopiec kreta bo nie chce ryzykować że nie wyjdzie

Kochane moje doczekacie sie napewno II kreseczek wiem że ten czas wyczekiwania jest najgorszy człowiek jest zdenerowany ja trzymam za was mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&:-) w końcu sie uda tylko trzeba mocno wierzyć i nie tracić nadzieji:happy: Aniolkowa mamo-gdybyś byla bliżej z chęcią bym cie poczęstowala karpatką albo murzynkiem;-)u nas zimno i leje cały dzień pogoda nic sie nie zmienila a nieraz na 15 sierpnia bylo tak pięknie i cieplo:rolleyes: Marta-ja pięke sama bo jakoś czuje ten smak produktów z torebki nie biore wogóle pod uwage że moglaby nie wyjść:-D

Wiola, ja też nie lubię kupnych ciast, bo czuć w nich chemię, bleee. Z torebek w ogóle nie robimy, a torty czasem zamawiam, bo mam jedną cukiernię, która robi je przepyszne i bez chemii (przynajmniej ja jej nie wyczuwam)
Marta, u mnie karpatkę robi M, bo mi wychodzą niziny, a nie góry:-D
Justi, u mnie to nic nie ma z objawów:wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzonka widziałam na fb że masz zdjęcie z konikiem super ja kocham konie sama jeździłam 5 lat i skończyłam technikum hodowli koni chciałam zostać weterynarzem ale plany poszły inaczej. Za to mam ukończony kurs powożenia i mogę jeździć na legau bryczką :-D
Wiolka wiem że własne są lepsze ale ja mam dwie lewe do pieczenia a nie chce wstydu przed znajomymi sobie zrobić :baffled:

ps ja też nie miałam żadnych objawów - żadnych dosłownie ani mdłości ani wymiotów

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry