reklama

Nasze sprawy...

jestem na chwilke wykończona byliśmy po klucze od remizy a te nawiedzone babska kaząły nam liczyć wszystko czy sie zgadza bo pomimoże my ich naczyć nie będziemy brać musieliśmy liczyć dziś i przy oddaniu remizy też :wściekła/y:masakra 500 szklanek kieliszków i ch...j wie jeszcze czego a liczyliśmy wszystko co w kuchni bylo mam dość a rano znowu trzeba wstać isć do kosmetyczki później na remize jade otworzyć cateringowi żeby sie rozłożyli później jakiś obiad i może będzie chwila oddechu a w środe od rana znowu ide was poczytac

reklama
dzień dobry

zapraszam na kawę kawa.jpg

dziewczyny czy wypada iść na wesele w czarnej sukience???? :nerd: ciągle się zastanawiam. Jak wiecie mam 4 wesela, jedno już za mną, a te dwa najbliższe będą z tym samym towarzystwem i muszę mięć inne sukienki :/ cholerka jasna .... mam 2 małe czarne:) mogę je założyć, czy wesele to zbyt radosny dzień by iść w czymś czarnym ???

wczoraj normalnie doznałam szoku ... zadzwonił moja ciocia i ochrzaniła mnie że nie odwiedzam babci... - jak się wku......... dopiero w zeszły czwartek byłam z małym calutki dzień u babci :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ona ... tak??? oj nie wiedziałam. Ja mówię to się najpierw dowiedz a potem dzwoń. !!! Głupia.... !!!! jej dzieci, czyli moi kuzyni w ogóle babci nie znają... odwiedzają ją tylko jak jest rocznica śmierci mojego dziadzia i babcia zrobi obiad... imieniny , święta,,, nic... a na grób we wszystkich świętych to tylko ja z mamą jeżdżę by posprzątać dziadkowi!!! ehhhhhhh

kinga czekam z niecierpliwością i zaciskam kciuki :-)

Dzień dobry Bietka-moim zadniem pasuje moja drużka sie pytala czy mogłaby przyjść w czarnej sukience nie mam absolutnie nic przeciwko teraz często w czarnych sukienkach chodza na wesela:tak:i nie ma w tym nic złego kolor jak kazdy inny:-) Aniolkowamo-&&&&&&&&&&&&&&& ide na 9 do kosmetyczki na paznokcie a później czekam na telefon od gościa z cateringu żeby jechac mu remize otworzyć u nas zachmurane duszno:baffled: Wczoraj jeszcze podrodze wzięliśmy fotelik dla Julity od koleżanki bo mi pożycza a Nastka sie nim zachwyca że już niedługo będzie w nim siostre huśtała:-D Milego dnia kochane w miare możliwości będę zaglądać:sorry2:

Witam i ja :)

Ja tak szybko odwiedzam przy śniadanku dziś wcinam kanapeczki z serkiem pomidorkiem z działeczki i z kiełkami brokuł pycha :tak:

Bietka pewnie,że mozesz iśc w czarnej, ja poszłam na wesele w czarnej i nie mialam nawet kolorowych dodtaków masz ladna biżuterię ze swarovskiego to zarzuć na siebie :tak: i np czerwone szpilki ;-)

Dzoana miłej pracy:tak:

Kinga trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& daj nam szybko znac :tak:

Ja już przestaam krwawic na dobre ale od trzech dni boli mnie brzuch jak na @ kurcze zastanawiam sie czy to np nie owulacja bo to już w sumie 6 tydz. w przyszlą środe umowiłam sie na kontrole:sorry2: na przegląd podwozia ja to mówi moj m :-D ale to zboczenie zawodowe bo jest mechanikiem :rofl2:

Oglądam pytanie na śniadanie i ta Rogalska masakrycznie wyglada z tymi ustami porazka dośc ze botoks to jeszcze ten aparat:no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bietka - ostatnio na weselach jest bardzo dużo czarnych sukienek, ja uważam, że są jak najbardziej ok :) tak, jak pisze Dżoana - fajne dodatki i będzie lux :) myślę, że te konwenanse powoli znikają, jedyne co nadal nie wypada to długa biała suknia, tak myślę. co do ciotki - ja też mam w rodzinie takie "wychowujące", ale tak ładnie stawiam granice, że uchodzę za przemądrzałą i pyskatą wśród tych bab ;) dobrze kochana jej powiedziałaś

Kinga - kciukasyyyyyyyy

Wiolka - ale masz teraz szalony czas, stresik Cię już dopada?

Dżoanka - miłego dnia w pracy, szybkiego :)))

Anaberku - to się umęczyłaś bidulko:( ostatnio myślałam o Tobie jadąc przez Gdańsk, a właściciwie obok i pomyślałam, że następnym razem, jak będę miała postój, wyciągnę Cię na kawę :)

dziewczyny mam prośbę - jak zapewne wiecie mam bloga o podrożach z psem, fajnych miejscach, karmach itd. generalnie o psie. chcę wykupić jakąś domenę i nie mam pomysłu - większość jest zajęta, np. zdaniempsa.pl, podrózezpsem.pl może macie jakieś pomysły?)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry