wiolka23
Fanka BB :)
jestem na chwilke wykończona byliśmy po klucze od remizy a te nawiedzone babska kaząły nam liczyć wszystko czy sie zgadza bo pomimoże my ich naczyć nie będziemy brać musieliśmy liczyć dziś i przy oddaniu remizy też
masakra 500 szklanek kieliszków i ch...j wie jeszcze czego a liczyliśmy wszystko co w kuchni bylo mam dość a rano znowu trzeba wstać isć do kosmetyczki później na remize jade otworzyć cateringowi żeby sie rozłożyli później jakiś obiad i może będzie chwila oddechu a w środe od rana znowu ide was poczytac
masakra 500 szklanek kieliszków i ch...j wie jeszcze czego a liczyliśmy wszystko co w kuchni bylo mam dość a rano znowu trzeba wstać isć do kosmetyczki później na remize jade otworzyć cateringowi żeby sie rozłożyli później jakiś obiad i może będzie chwila oddechu a w środe od rana znowu ide was poczytac
ciągle się zastanawiam. Jak wiecie mam 4 wesela, jedno już za mną, a te dwa najbliższe będą z tym samym towarzystwem i muszę mięć inne sukienki :/ cholerka jasna .... mam 2 małe czarne
i nie ma w tym nic złego kolor jak kazdy inny:-) Aniolkowamo-&&&&&&&&&&&&&&& ide na 9 do kosmetyczki na paznokcie a później czekam na telefon od gościa z cateringu żeby jechac mu remize otworzyć u nas zachmurane duszno
Wczoraj jeszcze podrodze wzięliśmy fotelik dla Julity od koleżanki bo mi pożycza a Nastka sie nim zachwyca że już niedługo będzie w nim siostre huśtała
Milego dnia kochane w miare możliwości będę zaglądać