reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dziendobry wlasnie popijam kawke z mlekiem.

Kurde dziewczyny od okolo dwoch tygodni jak ide w nocy do lodowki sie napic to znajduje w kuchni obrzydliwe, obslizgle, wielgachne slimaki bleeeeee myslalam ze zwymiotuje jak je pierwszy raz zobaczylam:baffled: wysle dzisiaj meza do ogrodniczego po jakis srodek i posypie wokolo domu, moze sprobuje z sola fuj brzydze sie ttym paskudztwem czemu akurat wybraly nasz dom.

Kinga oby sie udalo:-)
Bietka ja bym poszla w czarnych, pochwal sie na grupie jakie to kiecki:tak:

Hej dziewczynki! ja na sekundkę, później wrócę na dłużej i opowiem co u nas...
Anisiaj wolne jest pieskiezycie.com.pl Niestety fajne domeny są pozajmowane, ale jak dodasz między słowami "-" lub przed pl com, to będzie wolne:)
My kupujemy domeny na home.pl. Zazwyczaj pierwszy rok jest za ok 10zł, a kolejne za 100zł
Miłego dnia!

ja wlasnie obcielam malej paznokcie u stop czuje sie jakbym stoczyla walke z kung fu panda.... z dlonmi nie ma problemu a jak tylko dotkne stop to histeryzuje, ucieka juz mi rece opadaja mam nadzieje ze niedlugo jej to minie.:crazy:

ide sprztac wpadne pozniej

Bobo czarna bo wyszczupla :-D

Scoti ja mam fobie jesli chodzi o wszelkiego rodzaju robactwo a w szczegolnoście pająki, osy i chrabąszcze. Jak wleci mi do mieszkania osa to juz koniec a w tym roku wyjątkowo jest ich dużo jak tylko otworzę okno to zaraz siedzi jakas franca w pokoju.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Laseczki*
bietka mala czarna jest elegancka i jak nejbardziej pasuje na wesele wedlug mnie oczywiscie :)
anisiaj a moze piespodroznik albo podrozenuciejki ??
Kochane ja zrobilam bete i o 13.30 beda wyniki ,strasznie sie denewuje gorzej niz przed matura,mdli mnie ale nie wiem czy to nie z nerwow...@ nie ma i to mnie pociesz....jak odbiore wyniki to dam Wam znac.

MILEGO DNIA LASECZKI

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry