reklama

Nasze sprawy...

Bobo no tak bo czarny wyszczupla nie kupie sobie różowej bo będe wyglądac jak świnka :laugh2: jak schudne to bede mogła sobi epozwolić na takie kolorki ale to w przyszlym roku bo teraz to nie wyda :no: bo ta waga schodzi mi jak krew z nosa :nerd: narazie kilogram mniej az mi sie nawet nie chce suwaczka zmieniać

reklama
Jestem nie dawno wstałam bo noc miałam nie ciekawą nie mogłam spać i się wierciłam, duszno było samochody mnie wkurzały z ulicy i tyko ciągle pic i siku na zmianę masakra
Bobo jestem jestem ;-)
Bietka ja przeważnie jestem na weselu w małej czarnej możesz tak iść dlaczego nie. A do tej ciotki jak ja nie lubię jak się wtrącają w nie swoje sprawy:wściekła/y:

Wiolka masakra nie mogli wam :wściekła/y: po prostu powiedzieć ile czego jest ?

Anaber pycha śniadanko a jak Borysek? Super ta kurteczka :tak:

Anisiaj to jest to że dużo domen jest zajętych

Scoti ślimaki ??? ble jak one się tam znalazły ???? :crazy:

Kinga &&&&&&&&&&&&&&& będzie dobrze nie denerwuj się

marta no to ladnie sobie pospalas :)
anaberku kuzynki synek ma 1.5 roku i dostal prochnicy:( zaatakowalo mu gorne zabki. kuzynka mowi ze to przez butelki. on w nocy bardzo duzo pie i w ogole. co teraz? oni mieszkaja w irlandii. musi mu lakowac zabki?

Ostatnia edycja:
Jestem po kosmtyczce oczy mam na zapalkach taka jestem śpiąca że ledwo żyje zaraz sie za obiad biore jeszcze wieczorkiem bigos jakiś zrobie żeby w garach jutro nie siedzieć bo rano mam ostatnią przymioarke sukni:baffled: U nas duszno jak cholera kupiłam bratankowi garnitur tzn spodnie i kamizelke bo bratowa dzownila że u nich taki komplet kosztuje 120zl a ja u nas kupilam za 37zl:-) nie mi sie nie chce oprócz spania:nerd: Marta-nie mogły bo zawsze jak sie remize wypożycza to zawsze trzeba policzyć wszystko naczynia sztućce garki patelnie wszystko wszystko. tylko że one wiedzialy że ja nie biore od nich naczyń bo obsluga dziś swoje przywozi ale kazaly mi przenosić te talerze francowate i ukladać w kupki po 20 sztuk żeby bylo łatwiej policzyć:wściekła/y: jak ja chce już czwartek A będzie mial wolne moja mama to troche mnie odciążą:happy: A wczoraj pytał teściowej czy mogłaby w sobote zabrać Nastke do kościoła bo potrzebujemy kogoś z dużym autem żeby wózek spakować a ona do niego nie absolutnie bo ona sie nie będzie "bawiła" w zajmowanie sie Nastką:angry: bezczelna ci.......pa przecież nikt jej sie dzieckiem zajmowąc nie kazuje idiotka wie że my sami nie będziemy mieć czasu sie nią zajmować to będzie robila moja mama i tata i brat ewentualnie chodzilo tylko o zabranie małej do kościola i z kościola:no:niech sie słomą wypcha wku.....la mnie jak dalej tak będzie to po prostu pojedziemy swoim autem i sami zabierzemy swoje dziecko nie będę prosila nikogo o łaske do ch..ja:angry:

Bobo karmię karmię tylko cycem i czasem jak chcę gdzieś wyjśc tzn zakupy i musze wyskoczyc no to m daje mu herbatkę koperkową, mleka sztucznego nie próbowałam tylko tyle co dostal w szpitalu ale tego aż było 50ml. więc nie zawiele. ale chyba kupie jedno awaryjne mleko ze wrazie co będzie. chciałabym spróbowac dac mu sztuczne na noc ciekawe czy by lepiej spał. Może on się nie najada. sama już nie iwem :no: zobaczymy teraz w piatek mamy szczepienie i zobaczymy jak przybrał na wadze i co powie lekarz.

Marta a Borys ma się dobrze jak nie na raczkach to przy cycu także żyć nie umierać :-D gorzej ze mną :rofl2:

Bietka tak sobie pomyśląłam o tej sukience, słuchaj mam idelany ubiór dla Ciebie :) ubierasz czarną sukienkę malujesz usta na czerwono, do tego jak nie masz kup sobie czerwone szpili sa w CCC chyba po 79zł z tego co ostatnio widziąłam i np. mala czerwoną torebeczkę i cycyś glancyś :tak: przebijesz te wszystkie szprychy wykałaczki na weselu. a jaki masz rozmiar stopy bo jak masz 37 to wyslę Ci moje czerwone szpilki na 12cm obcasie to nie bedziesz musiała kupowac.

buciki takie np CCC tu jest cala oferta CCC

włoski zepnniesz w jakis koczek ale taki lużny zrobiony przez siebie nie przez fryzjera albo rozpuszczone to m oka z Ciebie nie spuści gwarantuje Ci ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bobo kuzynka dobrze mowi,ze to od butelki to jest prochnica butelkowa okrężna tylko i wylacznie wina rodziców, przepraszam,ze tak pisze ale wkurza mnie to ze jest świadoma tego a pozwala na to. to jest własnie przez to ze pieje w nocy. Niech daje do picia wode po co soki. jesli dziecko wspolpracuje ze stomatologiem to to się oczyscza na to co się da zaklda sie wypelnienia jęsli jest jeszcze na czym bo próchnica butelkowa robi duże spustoszenie w zebach a reszte się lapisuje. lakowanie robi sie w zębach stalych które jeszcze nie maja kontaktu z zebami przeciwstawnymi. a tu sie lapisuje zeby u dzieci ale to jest zabieg który sie powtarza kilkakrotnie nie tylko raz. zeby sa niestety po tym czarne takze dziecko wyglada jak wampirek ale zapobiega to dalszemu rozwojowi próchnicy oczywiście tylko wtedy gdy wyeliminuje sie to zlo czyli cukry które dostaracza w sokach. Lapisowanie polega na smarowaniu zębów azotanem srebra to jest zabieg bezbolesny i robi się go gdy dziecko nie chce wspołpracowac z lekarzem. tylko nie wiem czy ten zabieg wykonują w irlandi. musi sie dowiedziec. to trzeba wykonac 3x co 3 dni i pożniej po 3-mcach powtórka 3x co 3 dni. 1 cykl to sa 3 wizyty. u nas w PL ten zabieg wykonuje się na NFZ ale to trzeba być ubezpieczonym no i pewnie masakryczne kolejki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
anaberku ona wie ze to jej wina . jak daje malemu wode do picia w nocy to drze sie i nie chce nic innego niz soki itp. w irlandii sa polscy dentysci wiec bedzie musiala isc z nim . ale on jest taki uparciuch ze nie wiadomo czy dentysta da sobie z nim rade bo buzi moze nie otworzyc, a zabiegi jakies domowe sa na to?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry