reklama
Aga1402
Fanka BB :)
Martuniu cięzko mi powiedzieć ale prawda jest taka ze w ostatnich miesiącach to dziecko tyje najbardziej, ja ci daje jeszcze ze 3 kilo do końca ciąży
) naprawde nie ma się czym przejmowac
Bobo ja właśniezjadłam z moimi dziećmi litrowe lody
)
Bobo ja właśniezjadłam z moimi dziećmi litrowe lody
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
wstawilam wszystko sie pyrczy a ja dokanczam czekoladke
ehehe
moi tescie maja z glowa. jada do tego gdanska jutro i jutro tez wracja . tyle km jechac na kilka godzin to trzeba miec z glowa szczegolnie ze oni nie sa najmlodi i ze zdrowiem tescia nie jest najlepiej. no i moj pacan wymysli ze moze im powiemy ze w niedziele wszyscy pojedziemy i w niedziele wrocimy. no wiec powiedzialam mu ze nie ma takiej opcji ze ja nie bede jechac tyle km i lazic i w ogole i pozniej wracac. no i sie przekonal a tescie jada haha
moi tescie maja z glowa. jada do tego gdanska jutro i jutro tez wracja . tyle km jechac na kilka godzin to trzeba miec z glowa szczegolnie ze oni nie sa najmlodi i ze zdrowiem tescia nie jest najlepiej. no i moj pacan wymysli ze moze im powiemy ze w niedziele wszyscy pojedziemy i w niedziele wrocimy. no wiec powiedzialam mu ze nie ma takiej opcji ze ja nie bede jechac tyle km i lazic i w ogole i pozniej wracac. no i sie przekonal a tescie jada haha
bobofrutek
marta mnie najbardziej chodzi o to ze tesciu lazic nie moze jak ma do nas przyjsc to jeczy ze go noga boli w domu jak lazi to to samo. byl na badaniu i stwierdzili ze ma miazdzyce. a po drugie moj m to by juz z nimi jechal i w ogole a na benzyne sie nie dorzuca a oni maja 3 wyplaty bo tesciu zarabia tesciowa zarabia i ma emeryture ale zeby nam chociaz dolozyc cos to nie nawet jak jedziemy gdzies to nawet 20zl nie dadza to samo bylo z weselem nie dali nic nawet nie zapytali czy nam pomoc np przy nalepianiu naklejek na wodke widzieli ile siedzimy i w ogole to nie. zle im ciagle w dupie wiec i ja mam ich w dupie i niech sobie jada i wracaja pociagami sami a jak uslysze znow ze tesciu narzeka ze go boli to mu powiem ze mogl jeszcze kuzwa pieszo do honolulu isc 

hej kochane,
czuję od kilku dni jak śmieć, środa i czwartek pilnowałam bratanicy M po 11 h, dzisiaj miałam jechać do Lublina, ale babcia w szpitalu, a ja ledwo żyję. buuu
((
Bobo - nie rozumiem Twoich teściów, że im się chce tak jeździć...
jak się czujecie ciężaróweczki? jak tam mamusie?
co w ogóle u Was?
czuję od kilku dni jak śmieć, środa i czwartek pilnowałam bratanicy M po 11 h, dzisiaj miałam jechać do Lublina, ale babcia w szpitalu, a ja ledwo żyję. buuu
Bobo - nie rozumiem Twoich teściów, że im się chce tak jeździć...
jak się czujecie ciężaróweczki? jak tam mamusie?
co w ogóle u Was?
bobofrutek
anisiaj moi tescie maja pod sufitem nie tak wiec nie ma co sie dziwic hihi
ja sie czuje dobrze. jula kopie i wszystko jest ok.
Kochana opieka nad dzieckiem szczegolnie zywym dzieckiem to naprawde nie lada wyzwanie hihi wiec sie nie dziwie ze jestes zmeczona
Kochana opieka nad dzieckiem szczegolnie zywym dzieckiem to naprawde nie lada wyzwanie hihi wiec sie nie dziwie ze jestes zmeczona
Bobo - nie musisz mi mówić, pracuję z nimi od 5 lat
ta mała ma dopiero 1,8 a jej mamam w zagrożonej ciąży, więc się nalatałam, a mam kłopoty z kręgosłupem i nie powinnam jej dźwigać. no i teraz cierpię katusze 
Marta - coś Ty, w pon wracam do pracy. poza tym tygodniem nad morzem, to miałam podczas urlopu taki zapieprz, że z tych 4 tygodni, to raptem wyszedł jeden plus remont, pilnowanie dziecka i praca w projekcie. Wkręc teściowej, że grudki mają być
Marta - coś Ty, w pon wracam do pracy. poza tym tygodniem nad morzem, to miałam podczas urlopu taki zapieprz, że z tych 4 tygodni, to raptem wyszedł jeden plus remont, pilnowanie dziecka i praca w projekcie. Wkręc teściowej, że grudki mają być
reklama
bobofrutek
anisiaj no to teraz odpocznij po tym calym maratonie . zdrowka dla babci