reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestemm :)
spedzilismy w sklepie ponad godzine tylko ogladajac wozki :szok: wybor nasz to na 99% jedo fyn 4 :) jest super duza ma gondole latwo sie prowadzi. musze poogladac jeszcze na necie jakie ma kolorki:) pozniej pojechalismy do tesciowej na obiad oczywiscie kurczak byl haha:) pozniej na zakupy do biedronki i teraz jestesmy w domku:) m grzebie w swoich narzedziach a ja wstawilam pranko i sie obijam hihi:)

Tak mam jedo, nie narzekam, jest OK !!!! do samochodu super, właśnie wróciliśmy z galerii i młody jeździł w nosidełku wpiętym w stelaż ( nie zabieram nigdy gondoli, bo przecież to bez sensu) wytrzymał 2 godz w galerii w tyn nosidełku - także super :-)
ja jestem zadowolona.

Ja z m po prostu pojechałam do sklepu - i ten wózek nam się bardzo spodobał! nie czytałam forum o wózkach, opinii , nic ... pan w sklepie powiedział że dobrze się sprzedają i podjęliśmy decyzję :-)

dziewczyny padam na psyk... chodzę nieprzytomna... po prostu wściekła jestem !!!! kasa poszła... paliwo, zmęczeni bo droga w obie strony a tu taka lipa,nawet nie potańczyłam i nic prawie nie zjadłam!!! 2 kawy wypiłam i 2 coca-cole !!! ehhhh.....
do tego leje... ciśnienie niskie - szok.... zasypiam nad klawiaturą- musiałam skończyć do galerii, do auchan bo pusto w lodówce... i to już mnie dobiło- tyl;e ludzi !!!! no bo przecież jak deszcz pada to wszyscy do galerii jadą !!!! :( :no:

Ostatnia edycja:
Bobo, to lek ziołowy, który obniża prolaktynę (która przeszkadza w zajściu w ciążę), osłabia PMS i niweluje plamienia. Któraś dziewczyna z BB polecała mi castagnus, niby jej pomógł zajść w ciążę. Mam nadzieję, że mi nie zaszkodzi. Niby prolaktynę mam w normie, ale jednak w górnej granicy. Z tego co wyczytałam bierze się go bez przerw przez 90 dni
Bietka, ale jedzenie było naprawdę takie złe, że nic nie zjadłaś? Współczuję, tyle kasy wydać i do tego źle się bawić.

Ja niestety też mam złe doświadczenia z takiego wesela a na tym co ja byłam dwa lata temu to wyszłam głodna bo jedzenia było maluśko wódki w cale jak ktoś chciał colę to trzeba było zapłacić 10 zł za litr a orkiestra szkoda gadać mało tego posadzili nas z księdzem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry