• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

ja się boję horrorów hehe :)

Zrobiłam z resztek farb bransoletkę .. normalnie "wylizałam" pojemniczki hihihihi

zaraz ją na allegro wystawię :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Marta:-D
Joweg, strasznie rypie dziewczyny, krzyczy, że się golą, że tampony używają, że w spodniach chodzą i przez to tam na dole wszystko zaparzone. Daje lusterko i karze, żeby dziewczyny siebie tam na dole oglądały, że tak powiem "dogłębnie". Ale podobno ma bardzo dobre efekty, nawet u kobiet, które długo nie mogły zaskoczyć.
ojej hyhy ja jestem taka wrażliwa że u takiego typa pewnie bym się popłakała :)

Choć nic nie pobije gbura debila co w ciąży doprowadził mnie do takiego stanu że ustać nie mogłam ani oddechu złapać w płaczu .. ginekolog -debil na maxa !!!!!! żałuję ze skargi nie złożyłam

Dla mnie ginekolog musi być delikatny i rzeczowy. W życiu bym nie zaryzykowania wizyty u takiego wrzaskliwego gbura:no:
Ania, śliczna ta bransoleta.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aneczka bransoletka super :) ja cierpliwie czekam na maki :-D

Ja sie rogalikami nie pochwalę popekały mi i takie są nijakie ostatnio wyszły super moze jakieś drozdże byly nie taki ale świeże bo patrzyłam hmmmmmmm no nic zjeść sie ja da ale pokazywac nie będę :happy2:

Anaber, na pewno przesadzasz.
Marta, chodzi opinia, że lepsi są mężczyźni ginekolodzy, ale ja chodzę tylko do kobiet. Raz byłam u faceta i wyszłam cała obolała. Przez wiele lat chodzę do jednej lekarki prywatnie i jestem z niej zadowolona, a teraz zaczęłam chodzić też do świetnej babki, ale na NFZ. Jesli da mi zwolnienie od początku ciąży to u niej będę ją proawdzić.

reklama
Aneczkaa spokojnie ja mam czas :) cierpliwa jestem :) heheh

Dzoana wydaje mi sie ,ze to zalezy od podejścia lekarza naprawde, ja chodze 12 lat do jednego lekarza i jest mężczyzną i nie poszłabym nigdzie indziej, raz tylko sprawił mi ból ale to na moje życzenie jak byłam w ciązy z Igorem i już byłam tydzien po terminie poszłam na wizytę i poprosiłam o masaz szyjki - bolało strasznie ale za 2 godz. zaczeły się pierwsze skurcze i byłam mu wdzięczna :). Już chciałam urodzić bo nie miałam siły, temp. 30 na dworze, bo to było lato nogi jak balony chodzic nie mogłam ale najwazniejsze,że pomogło. A tak jest delikatny, fajne podejście wszyscy sa umówienie co 15 min. ja zawsze mam wizyte na 17 czyli jako pierwsza a wychodzę o 17:35-45 wszystko wytłumaczy nawet 10 razy jak nie kumam. Szkoda mi tylko tych kobiet co siedza na poczekalni z kwaśną miną :happy2:

Zaczynam oglądac ten film Bokser bo w święta usnełam bo trochę za poźno leciał.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry