• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

dzoana - no popatrz :) a ja jestem maniakiem, kilogramami bym jadła, choć to zwykła trawa ;)

wiecie co - mam już dość seriali, talent show itd., a na książkach nie mogę się skupić. Chyba zaczynam tęsknić za pracą :)

gosiulek - fajnie, że jesteś!

anaber - wiem, że łatwo powiedzieć, ale olej to. Ja uważam, że masz rację - nie mówię o trzymaniu faceta pod kluczem, ale jesteś w ciąży, a on i tak spędził pół dnia za domem, więc niech się nie dziwi, że Cię tym pępkowym zaskoczył...ciekawe kiedy pęknie...

wrrrrrrrrrr a moich wyników ciągle nie ma!

M. ma mi dzisiaj kupić podkładkę pod lapa, będę z Wami częściej od jutra :)

Ostatnia edycja:
reklama
Anisiaj, jest coś w smaku szpinaku co mnie odrzuca. Może zagraj w jakąś gre? Ja uwielbiam Wiedżmina i wciąga mnie na godziny.
Placuszki już się smażą, to znaczy M smaży, już mi ślinka leci

Ja tu sie rogalikami pochwaliłam a mi ciasto nie urosło hmmmmm ciekawe dlaczego zawsze rośnie, ciekawe czy rogaliki wyjda z takiego niewyrośnietego. ale jak wyjda to dla wszystkich wystarczy :tak:

Anisiaj
jedyne co dobre to ja w spokoju sobie robię obiadek i rogaliki mam nadzieje,że wyjdą a on się zajął Igorkiem i grają w gry planszowe. a to tak w niedzielę się robi badania :szok: kurcze gdzie tak jest :-) i fajnie ,z ebedziesz miała podkładkę bedziesz częściej dokaldnie.

Dzoana ja lubię szpinak z czosnkiem ale to ktosi zrobic musi i wtedy mi smakuje, bo ja sie za to nie biorę :rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Joweg, nie znam się na akupunkturze, ale podobno we Wrocławiu przyjmuje jakiś koleś. Podobno specyficzny, ale ma bardzo duży odsetek kobiet, które zachodzą w ciąże po jego terapiach. Ja u niego byłam, bo trochę przeraziły mnie opowieści:szok:

Jestem wróciłam pada pogoda do du.... tak zmarzłam ze szok i głodna wróciłam- masakra lecę coś zjeść i później wam wrzucę fotki gdzie byłam :-D i przepraszam ze tylko o sobie :no:

Hej Marta:-D
Joweg, strasznie rypie dziewczyny, krzyczy, że się golą, że tampony używają, że w spodniach chodzą i przez to tam na dole wszystko zaparzone. Daje lusterko i karze, żeby dziewczyny siebie tam na dole oglądały, że tak powiem "dogłębnie". Ale podobno ma bardzo dobre efekty, nawet u kobiet, które długo nie mogły zaskoczyć.

Dzona mnie bez żelu tak piecze że nie mogłam się załatwić nawet a z tym żelem jest dużo lepiej. A ja w spodniach prawie non stop ale tamponów nie znoszę i miałam może z 2-3 razy w życiu no ale golenie się to u mnie podstawa
Anisiaj jak się czujesz Kochana ? ps. Uwielbiam szpinak pod każdą postacią często robię właśnie naleśniki ze szpinakiem i makaron zapiekany z serem i szpinakiem - pycha
Wiecie jak u mnie zimno - szok tak zmarzłam po tym wypadzie mam nadzieję, ze chora nie będę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry