Na poprzednich stronach czytałam,że madame z innego wątku brużdżą wam tutaj.Macie rację dziewczynki,to śmieszne i dziwne,a one są chyba chore z zazdrości i zawiści i niech sobie zostaną tam gdzie są

.
Bobo jeszcze nie czytałam na temat twojej choroby,ale ogólnie pulmunologiczne problemy są ciężkie.Mam córkę z astmą oskrzelową i często odwiedzam lekarza.A jak się czujesz ogólnie,jak tam twoje fasolinki:-)???
Anisiaj będzie dobrze,nie stresuj się.Ja z ostatnim synkiem plamiłam prawie do 20 tygodnia.Najpierw brałam lutkę,a potem gin zaordynował mi wątpliwą przyjemność w postaci zastrzyków z kaprogestu i kazał dużo odpoczywać i relaksować.A teraz po domku biega taki mały 2 letni szałapucik.
Aneczka ja dość często miewam sny,że jestem mamą bliźniąt,kurczę i jeszcze się nie sprawdziło,choć liczę po cichu na to.W mojej rodzinie było dużo bliźniaków i ze strony matki i ze strony ojca i ze strony mojego męża też.Może i mi się w końcu przytrafią też z racji wieku(39 lat

).Aneczko masz talent,tworzysz istne cudeńka,skusiłabym się na coś takiego.
A tak poza tym teraz żyję w ciągłym stresie,bo moja najstarsza córa za nie cały miesiąc zdaje maturę,a ja obgryzam za nią pazury.No i dla syna już szykuję imprę z okazji 18 -nastki,chociaż urodziny ma dopiero w listopadzie.Grajków już załatwiłam,teraz muszę salę zaklepać.W prezencie od jednego z grajków dostanie czapkę z naszywką ZAGAR TEAM(żużlowiec STAL GORZÓW) i autografem.Tenże muzyk jest też sędzią startowym na stadionie(czy jakoś tak) i zna naszych sportowców.
Podpowiedzcie mi dziewczyny,co mogłabym kupić na prezent dla mojego 18 letniego synka,ale coś takiego z jajem.