• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Na poprzednich stronach czytałam,że madame z innego wątku brużdżą wam tutaj.Macie rację dziewczynki,to śmieszne i dziwne,a one są chyba chore z zazdrości i zawiści i niech sobie zostaną tam gdzie są:wściekła/y:.
Bobo jeszcze nie czytałam na temat twojej choroby,ale ogólnie pulmunologiczne problemy są ciężkie.Mam córkę z astmą oskrzelową i często odwiedzam lekarza.A jak się czujesz ogólnie,jak tam twoje fasolinki:-)???
Anisiaj będzie dobrze,nie stresuj się.Ja z ostatnim synkiem plamiłam prawie do 20 tygodnia.Najpierw brałam lutkę,a potem gin zaordynował mi wątpliwą przyjemność w postaci zastrzyków z kaprogestu i kazał dużo odpoczywać i relaksować.A teraz po domku biega taki mały 2 letni szałapucik.
Aneczka ja dość często miewam sny,że jestem mamą bliźniąt,kurczę i jeszcze się nie sprawdziło,choć liczę po cichu na to.W mojej rodzinie było dużo bliźniaków i ze strony matki i ze strony ojca i ze strony mojego męża też.Może i mi się w końcu przytrafią też z racji wieku(39 lat :szok:).Aneczko masz talent,tworzysz istne cudeńka,skusiłabym się na coś takiego.
A tak poza tym teraz żyję w ciągłym stresie,bo moja najstarsza córa za nie cały miesiąc zdaje maturę,a ja obgryzam za nią pazury.No i dla syna już szykuję imprę z okazji 18 -nastki,chociaż urodziny ma dopiero w listopadzie.Grajków już załatwiłam,teraz muszę salę zaklepać.W prezencie od jednego z grajków dostanie czapkę z naszywką ZAGAR TEAM(żużlowiec STAL GORZÓW) i autografem.Tenże muzyk jest też sędzią startowym na stadionie(czy jakoś tak) i zna naszych sportowców.
Podpowiedzcie mi dziewczyny,co mogłabym kupić na prezent dla mojego 18 letniego synka,ale coś takiego z jajem.

Anaber, Suonko - dzisiaj jakoś lepiej, dużo leżę, staram się nie myśleć, no i jakoś leci. Dziękuję Wam za troskę :*

anaber - a jak z Twoim M? już lepszy klimat?

Wiolka - jak brzuch?

Marta - jak się czujesz jako kierowca?:)
szóstkowa mama - dziękuję za pocieszenie :)))) pisz do nas dużo, przy naszych wypocinach trudno "wypaść blado" ;)
a prezent dla syna - jeju, ja nie mam pojęcia :))) moze jakiś porządny zegarek, chociaż to nie jest z jajem...

aaa i jeszcze coś - robiłam wczoraj badania - morfologia, mocz i beta. odbieram wyniki przez net, a tam jest wszystko oprócz bety, na którą tak czekam. No i teraz muszę czekać do jutra, żeby to wyjaśnić i poznać wynik. Co za ironia losu ;)

Ostatnia edycja:
szczerze nie mam pojęcia co kupić 18-latkowi hmm dziewczynie to zawsze można kolczyki czy jakąs biżuterię kupić....

Bratu można dać alkohol ale synowi chyba nie wypada...

może bilet na koncert ulubionego muzyka ????

aneczkaa - z tym biletem dobry pomysł! co do bety - zawsze miałam wszystkie wyniki tego samego dnia, maks po północy. a tu cisza...

szóstkowa mamo - może poszukasz na festiwalach jakie teraz będą w Polsce jakiegoś ulubionego zespołu syna? będzie przecież orange festival, coke festival, red chotsi na jakimś w wawie, może coś się znajdzie?

Anisiaj wczoraj bylo nawet ok, a dzis ciche dni, wczoraj wrocil z sali z piłki o 22:30 i mi oznajmił, że jedzie na pępkowe do kuzyna bo jego żona urodziła. Wkurzyłam sie bo w dzień go nie było do 15. Pozniej oczywiscie spal bo zmeczony a o 19:30 wyszedl na sale. Igorka musialam ja wykapac a jest mi ciezko juz sie tak schylac. Myslalam,ze jak wroci z te sali to zobaczymy jakis film. A tu taka propozycja i sie wkurzylam i uslyszalam,ze go nigdzie nie puszczam. Poszlam spac i tyle bylo z wieczoru :-( w nocy sie strasznie krecilam i sie nie wyspalam caly czas mnie glowa boli. I to tyle. A Ty kochana odpoczywaj :-)
szostkowa mama to pewnie na wczorajszym zuzlu tez byl :-). Ogladalam w TV przypomnialy mi sie dawne czasy jak ja bylam fanka.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anaber - no to faktycznie, nie dziwie Ci się... powiem Ci, że mój M też tak czasem miewa, mam wtedy wrażenie, że jesteśmy z 2 innych światów...myślę, że masz prawo być zła, przecież to była sobota, dzień dla Was, a nie dla wszystkich dookoła. A nie próbuje Cię zagadać? czy jest twardo obrażony?

Rzeczywiście bilet na koncert to super sprawa i zdaje się,że ostatnio prosił mnie o pozwolenie na wyjazd na taki koncert.Pomyślałam jeszcze o kupnie w miarę dobrej gitary klasycznej,bo uczy się teraz i rzępoli mi nad uchem.Ale świetnie już mu wychodzi motyw ojca chrzestnego i facet to świnia,hihihi:rofl2:.
Anaber właśnie jak tam domowe klimaty?Któraś z dziewczyn pisała,że M z nerwów cukier rozsypał.W moim domu to ja rozsypuję cukier i tłukę talerze,i takie tam,no i najdłużej się boczę.Hihi,czekam aż M mnie udobrucha:tak::-D.
Wiolka jak brzusio i samopoczucie.Ogólnie ktoś mi kiedyś powiedział,że jak ciężarna wymiotuje,tzn,że ciąża jest silna i jest dużo hormonów potrzebnych do utrzymania ciąży.Tak więc ciężaróweczki do rzyganka marsz:-D.
Marta ja prawko mam już ponad trzy lata i nie zawsze czuję się pewnie,bo tyle oszołomów jeździ po ulicach.Spokojnie będzie ok,nie od dziś wiadomo,że my kobietki jesteśmy w tym lepsze.
Sorki wszystkie inne dziewczynki za pominięcie:sorry2:.

reklama
Anisiaj szostkowa mama ogolnie chodzi i milczy rano wstal i ogladał formułe 1. Kazdy chodzi swoimi sciezkami. Ja mu tam ogolnie nie zabraniam wychodzic. Co tydzien jezdzi na sale wiec kontakt z kolegami ma. Jak chce sobie wypic piwo z nimi to mowie aby zaprosil do domu. Nie ma problemu. Ale nie lubie takich spontanow tymbardziej ze mieszkamy kawalek od calej rodziny bo poza trojmiastem i ciezko wrocic komjnikacja w nocy bo nic nie kursuje ostatni autobus o 22. Pozniej bede sie denerwowac czy gdzies w morde nie dostanie bo w nocy sam bedzie musial wrocic. Za taxi min.70zl. Troche droga impreza moim zdaniem,bo mamy inne wydatki. Ale jak to facet nie widzi problemu tylko ja sie czepiam. A jeszcze znam kuzynow i wiem ze o wlasnych nogach to by nie wrocil a z wiadomych wzgledow nie lubie alkoholu. Nie raz juz wrocil wstawiony ostatnio to nawet w rocznice slubu takze jesli chodzi o to to zaufania nie mam.
To ja jestem bardziej tą co bije talerze i rozsypuje cukier ale nie robie takich rzeczy bo pozniej sama bym musial to posprzatac :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry