• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

anaber u mnie jest jescze kwestia tego typu ze ja choruje na sarkoidoze i w niej wystepuje wlasnie kaszel co oznacza nasilenie choroby. ja do tej pory nie mialam kaszlu wiec bylo ok ale od pobytu w sanatorium mam kaszel na poczatku bylo moze raz na jakis czas a teraz jest masakra. boje sie ze choroba mi sie rozpowszechnila a wizyte u pulumonoga mam 1 czerwca dopiero takie sa kolejki. no ale poki co bede brac co moge jak nie minie to bede robic afere u pulmunologa zeby mnie przyjal wczesniej.

reklama
Jestem :-D i ja jem śniadanko i zaraz poczytam co napisałyście
Suonko nie ma za co tak myślałam, że nie masz nic na kącie ja w sumie też nie mam ale do plus mam 150 smsów hi hi hi a co do auta to też sie boje jak na razie - muszę się przyzwyczaic
Anaber jak paznokcie ?
Bobo a na czym polega ta choroba ?
Joweg jak się czujesz ?
Dzona pokazuj się nam pewnie m Cię nie chce wypuścić
Scoti pewnie śpi jeszcze
Wiokla jak Twój brzuszek?
no i reszta gdzie aga, szóstkowa mama, justi, madlen, gosiulek, aneczka???
Gdzie jesteście????

Ostatnia edycja:
poczytam poczytam :-D
Anaber Ty mówiłaś że unimil Cię piekł. No muszę Ci powiedzieć że mi jest po nim lepiej niż bez niego... tzn trochę pieczę ale nie tak mocno jak go nie używałam - znacznie mniej.

Dzień dobry jestem i ja w łóżku oczywiście jeszcze:-)Suonko przygotowania i praca nad swoim gniazdkiem jest ciężka i męcząca ale efekty i że robicie to dla siebie cieszy:tak:nie kopie w ogródku bo u mnie od wczoraj wieczór pada:crazy: Marta-nie boli mnie dziś brzusze na szczęście codziennie mnie boli tylko są takie napady nieraz po dłuzesz ciszy jak sie ściągne z łóżka to musze sie ubrać i do mamy na obiad i po dziecko:happy2:Anaber może m ma przesilenie:sorry2:Scoti miłej pracy;-)Bobo-ja mam od wczoraj katar ale nie przeszkadza mi to w codziennym zjedzeniu conajmniej 2 lodów:zawstydzona/y:

Hey :)
Ale miałam seeeeeeeen !!! śniło mi się że urodziłam 5-raczki !!! 4 córeczki i 1 synka hihih

i jak sie przebudziłam to przeliczałam że łącznie to 6 dzieci !!! i że trzeba duże auto kupić hihihihi głupol ze nie bo zanim skumałam że to sen to już myślała skad kasę na auto wziąć hihihi

aneczka uwazaj bo to moze byc proroczy sen hihi :) mojej kumpeli sie snilo ze jestem w ciazy z blizniakami no i jej sen sie sprawdzil wiec uwazaj hihi :)
ja zaraz bede jadla jajowke mniammmmmmmm mezus robi sniadadanko

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry